FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

I v oslabení zaslouženě tři body!

I v oslabení zaslouženě tři body! Až napotřetí se nám podařilo odehrát první "jarní" zápas ve FNL. Zároveň to byl pro mrazuvzdorného diváka okulahodící zážitek, který přinesl tříbodový zisk.

 
 
19.kolo Fortuna NL, neděle 18.3.2018
1.SC Znojmo FK - FK Ústí nad Labem  3:0  (2:0)
Branky: 15. Ambrozek, 22. Helísek, 65. Lacko
ŽK: 35. Pimpara, 41. J. Peterka (oba UNL)
ČK: 29. Avdić (ZNO)
Rozhodčí: Hrubeš Karel - Batík Tomáš, Vodrážka Dan
Delegát: Helebrant Luboš, Kořínek Jan
1.SC Znojmo FK: Veselý – Helísek, Mezlík, Avdić, Cihlář (C) – Machuča, Lacko (86. Chereda) - Javůrek (77. Dujmović), Ambrozek, Teplý (46. Malár) – Vašíček
FK Ústí nad Labem: Vašek – Gilián (46. P.Pilík), Pimpara, J.Pokorný, Šnirc – Martykán, J.Peterka (C), D.Procházka, F.Novotný, Ťok (63. D.Richter) – Jakubov (46. Jindráček)
Počet diváků: 429
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Na výborně připraveném terénu na vzdory mrazivého počasí sehráli naši hráči výborný zápas. na konci první čtvrthodiny se po chybě hostující obrany dostal k míči Václav Vašíček, zamotal hlavu přibíhajícím obráncům a pěkně přihrál Honzovi Javůrkovi. Jeho střelu hostující zadáci ještě dokázali zblokovat, ale k míči se dostal agilní Honza Ambrozek, který si našel místo v síti hostů-1:0! O sedm minut později si vzal míč jeden z našich beků David Helísek a rozběhl se s míčem k Vaškově brance. Hostující obrana mu po celou dobu jeho cesty nedokázala míč sebrat a náš obránce po "akci jako víno" nedal brankáři hostí šanci- 2:0! O dalších sedm minut později se hosté dostali snad poprvé z rychlého protiútoku do šestnáctky, ve které jeden z našich stoperů Muamar Avdić podle verdiktu sudího fauloval, za což následovala pro něj rovnou červená karta, ale i pro mužstvo pokutový kop! K němu se postavil Alexandr Jakubov, ale jinak prokřehlý Vlasta Veselý ukázal svoje umění a penaltu zneškodnil!! Hostům se tedy naskytla více než hodinová převaha o jednoho hráče. Náš tým bojoval jako jeden muž, stáhl se více do obrany a nepouštěl hosty do žádné šance.

Do druhého poločasu poslal hostující trenér hned dva hráče a také náš lodivod Leoš Kalvoda posílil obranné řady Františkem Malárem. Naši hráči velmi pečlivě a aktivně bránili a využívali každé příležitosti, jak ohrozit soupeřovu branku. Václav Vašíček v 65. minutě se velmi šikovně prosmýkl mezi třemi obránci a zpětnou přihrávkou našel nabíhajícího Matúše Lacka, který prudkou ranou zvýšil v oslabení už na 3:0! Do konce zápasu se hosté snažili alespoň pošpinit čisté konto našeho brankáře, ale i přes tyčku, která náš tým zachránila ke konci zápasu, se jim to nepodařilo. Naši borci tak po zásluze získali tři body a vrátili severočeskému mužstvu podzimní porážku 0:4. V tabulce jsme se opět posunuli na šesté místo, ale ztráta na druhé postupové místo se snížila o bod a už činí jen 4 body.

Ohlasy

Domácí trenér Leoš Kalvoda: "Spokojenost je s jarní premiérou i s čistým kontem i vzhledem k tomu, že jsem hodinu hráli oslabení o jednoho hráče. Jsem spokojen i s předvedenou hrou."
 
Zápasový servis

Preview

Reportáž

Ohlasy

Další

Video

  • Sestřih duelu FNL: 1.SC Znojmo FK - Ústí n.L. 3:0 | přehrát
  • Jakub Pokorný, znojemský odchovanec v dresu Ústí | přehrát
  • Trenér Leoš Kalvoda po duelu s Ústím | přehrát
  • David Helísek po utkání s Ústím | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies