FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Čtvrtá výhra v přípravě v řadě. Zvítězili jsme ve Vlašimi

Čtvrtá výhra v přípravě v řadě. Zvítězili jsme ve Vlašimi V l a š i m - Ve Vlašimi jsme odehráli dobré utkání, především ve druhém poločasu jsme dokázali soupeře přehrát a odměnou byla výhra 2:1. Domácí šli sice do vedení jako první, ale díky proměněnému pokutovému kopu Kuby Teplého jsme srovnali a vítěznou trefu obstaral David Štrombach. Připsali jsme si tak čtvrtou výhru v řadě.

 
 
příprava, sobota 18.2.2017
FC Sellier & Bellot Vlašim - 1.SC Znojmo FK  1:2  (0:0)
Branky: 62. Reiter – 67. Teplý (pen.), 76. Štrombach
ŽK: 31. Piško
FC Sellier & Bellot Vlašim: Le Giang – Wiesner (60. Kadlec), Piško, Štochl, Tusjak, Reiter, Hašek (46. Duga), Kulhánek, Tarczal (70. Hašek) Kučera, Jíra
1.SC Znojmo FK: Doleček (68. Štěpanovský) - Helísek, Mezlík, Odehnal (46. Svozil), Cihlář (c), Holub (60. Štrombach), Nepožitek (60. Motal), Urbančok, Javůrek, Šamánek (60. Klíma), Teplý

Komentář k zápasu

Až na zraněné Cheredu s Njirem měl pro utkání trenér Kučera k dispozici kompletní kádr. Předem nutno říct, že utkání mělo kvalitu mistrovského utkání, je vidět, že start jarní části sezóny se blíží. V některých momentech na hřišti nechybělo i jiskření a výměny názorů. Do první šance v utkání se dostali domácí. Jíra orazítkoval hlavičkou tyč naší brány. Vlašim ukazovala silné stránky z podzimu, rychlý přechod do útoku, což nám v první půli místy dělalo problémy.

V 10. minutě jsme však mohli jít do vedení. Brankáři Lé Giangovi se rozehrávka díky napadání Teplého zrovna dvakrát nepovedla, míč do brány se nám ale i přes velký závar nepovedlo dostat. Sotva vzápětí se pak na druhé straně ocitl v dobré možnosti Kučera, jeho lob byl ale vypočítaný špatně a skončil nad bránou. Když už se Středočechům povedlo rozvlnit síť, bylo to z ofsajdové pozice. Zbytek poločasu už byl na zajímavější možností skoupý.

Druhý poločas se po většinu stopáže odehrával pod naší taktovkou. Poziční převaha byla na naší straně a soupeře jsme dokázali zatlačit. Ovšem stačil jeden brejk ze 62. minuty a prohrávali jsme. Rudolf Reiter pláchl po pravé straně a nedal Dolečkovi šanci. Odpověď nám trvala pouhých pět minut. Nejprve sice gólman vytáhl hlavičku Teplého, ale následně byl faulovaný v pokutovém území Klíma. Z penalty srovnal devátou brankou v přípravě Kuba Teplý.

Vyrovnávající gól ještě více posílil naší převahu. Do vedení nás poté mohl poslat Jarda Svozil, jeho hlavička po standardní situaci však skončila na tyči. Druhého gólu jsme se ale dočkali, David Štrombach si v 76. minutě nekrytý počíhal na levé straně vápna na míč a volejem zamířil přesně. Vlašim se v závěru snažila o vyrovnání, ovšem Štěpanovský musel řešit pouze jednu situaci. Střela zpoza vápna našemu gólmanovi příliš starostí nenadělala. I díky tomu jsme si připsali v přípravě již čtvrtou výhru v řadě.

Ohlasy

Radim Kučera (Znojmo): První poločas to nebylo úplně ono, možná v tom hrála roli únava po soustředění a z dlouhé cesty. V druhém poločase jsme dominovali, především tedy v držení míče a předpřípravné kombinaci. Domácí museli investovat hodně sil do posunů a napadání. Docházely jim síly. Jsem rád, že jsme utkání otočili, je to dobré i z psychologického hlediska. Výkon to byl z naší strany opravdu solidní, doufám, že to takhle bude pokračovat.

 
Zápasový servis
Zápasová fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies