FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Naše druhé utkání v Tipsport lize? Utrápený výkon a prohra s Pardubicemi

Naše druhé utkání v Tipsport lize? Utrápený výkon a prohra s Pardubicemi B r n o - Druhý týden zimní přípravy se nám herně i výsledkově nevydařil. Po vysoké prohře se Zbrojovkou Brno jsme nezvládli ani druhé utkání Tipsport ligy proti Pardubicím. Vývoji utkání neprospělo brzké vedení soupeře, na které jsme dlouho nedokázali reagovat. Až v 78. minutě se podařilo srovnat Kubovi Teplému. Pardubice však v závěru překlopily výhru na svoji stranu.

 
 
Tipsp.liga Brno, sobota 21.1.2017
FK Pardubice - 1.SC Znojmo FK  2:1  (1:0)
Branky: 78. Teplý – 8. Kayamba, 87. Kovář
ŽK: Nepožitek
FK Pardubice: Hrnčíř – Přibyl, Piroch, Šejvl, Pospíšil, Kudrna, Kayamba, Jeřábek, Řezníček, Fusek – Ladra
1.SC Znojmo FK: Štěpanovský (60. Konvalina) – Helísek (60. Rapouch), Svozil, Odehnal, Javůrek, Teplý, Motal (46. Cihlář), Nepožitek, Bogner (60. Urbančok), Frimmel, Kirschner
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

S týmem do Brna neodcestovali Šamánek, Mezlík, Klíma a Doleček, kteří měli individuální trénink. A také zranění Chereda, Holub, Njire a Štrombach. Proti Pardubicím jsme chtěli napravit dojem po středeční prohře se Zbrojovkou a ještě se pokusit zabojovat o postup do semifinále. Tento plán se ale vůbec nezdařil. Utkání se nám vůbec nepovedlo a soupeře jsme pustili brzy do vedení. Ve 4. minutě ještě dokázal Kayambu ve velké šanci vychytat Štěpanovský. V minutě osmé už však kapituloval, tentokrát se Joel Ngandu Kayamba prosadil střelou přímo do šibenice.

Po celý první poločas jsme nedokázali na inkasování zareagovat, nedařila se nám kombinace, jednoduše jsme ztráceli míče a to byla voda na mlýn Pardubicím, které působily dravějším dojmem. Jedinou nadějnou možnost jsme měli po rohovém kopu, kdy však míč od Lukáše Motala skončil těsně vedle brány.

Ani ve druhém dějství jsme nedokázali utkání překlopit na naši stranu. Pardubice naopak mohly v 55. minutě skóre ještě navýšit. Štěpanovský ale samostatný únik Fuska vychytal a držel naše akcie nad vodou. I proto mohl v 78. minutě Jakub Teplý vyrovnat, když se k němu dostala vyražená střela brankářem Letáčkem. Když už to vypadalo, že utkání dospěje k remíze, nedokázali jsme z našeho vápna odstranit míč a byla z toho vítězná branka. Prudký centr dokázal Kuba Konvalina vyrazit, na dorážku Daniela Kováře už nestačil.

Bohužel byl pouze jeden. @fkpardubice - 1 SC 2:1 #gól #kubateplý #tipsportliga

Video zveřejněné uživatelem 1.SC Znojmo FK (@1scznojmofk),

Ohlasy

Radim Kučera (Znojmo): Z naší strany to byl opravdu slabý výkon. Bylo to upracované. Nešlo nám to kombinačně. Někteří hráči mi ukazují hodně málo. Pak budou na jaře litovat, že nejsou v základní sestavě nebo, že tu nebudou.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies