FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

 
 
1. (Hněvkovského), středa 24.8.2016
FC Sparta Brno - 1.SC Znojmo FK  2:3  (1:2)
Branky: 17. Drahoš, 35. Čamrda - 21. a 64. Březina, 66. Prágr
ŽK: Vocílka (Znojmo)
Rozhodčí: Kocman - Líkař, Šlesinger
FC Sparta Brno: Rožínský - Vít, Bartoš, Prokeš, Večeřa (67. Vykoukal) - Vantuch (47. Havelka), Kovařík, Sáček, Novák - Drahoš (67. Včelík), Čamrda (36. Džupeňuk)
1.SC Znojmo FK: Hamza - Palatka, Bílek, Vocílka, Škopek - Kohoutek, Synek, Vorel - Špalek J., Březina, Prágr

Ohlasy

Illa Miroslav (Sparta Brno): Velmi kvalitní utkání se hrálo ve vysokém tempu, tvrdě (ne záludně) a na obou stranách nechyběla jistá kvalita. Za přístup k utkání, bojovnost a obětavost si kluci zasloužili odměnu v podobě nějakého toho bodíku, ale srážejí nás chyby. Nebylo jich mnoho, ovšem soupeř typu Znojma je dokáže potrestat. Snad si kluci přenesou odhodlání i do dalších utkání.

Mička Zdeněk (Znojmo): Zápas, ve kterém oba týmy ukázali svou kvalitu a potvrdili, že budou patřit mezi favority soutěže. Do utkání jsme vstoupili s cílem přehrát protivníka kombinační hrou, která se nám ale nedařila a po jednoduchých ztrátách se Sparta Brno dostávala více a více do hry a zaslouženě šla po první půli do kabin s vedením 2:1. Po našem přeskupení řad v jsme přitlačili Spartu ve druhé půli na jejich polovinu a zkoušeli překonat kvalitní obranu domácích. Hosté hrozili z brejků, se kterými si ale poradil náš brankář a držel náš tým ve hře. V půlce druhého poločasu se nám podařilo vyrovnat po krásné kombinaci a 5 minut před koncem využil Olda Prágr vysokého postavení domácího brankáře a zhruba ze 40 metrů jej lobem překonal.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies