FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Starší dorost zvládl i druhý zápas v řadě vítězně a poradil si se Šumperkem

Starší dorost zvládl i druhý zápas v řadě vítězně a poradil si se Šumperkem Z n o j m o - Svěřenci trenéra Luďka Zlámala úspěšně zvládli druhý zápas v řadě a po výhře nad Spartou Brno si poradili se Šumperkem. Soupeř byl v tabulce sice za námi, ale velice nepříjemný, což dokazovala i výhra na hřišti velice silného Frýdku-Místku. Na ČAFCE se ale žádné loupení nekonalo. V první půli nás dostal do vedení Radim Wascher a v druhém dějství jsme si výhru pojistili dvěma brankami.

 
 
22.(Čafka), pátek 29.4.2016
1.SC Znojmo FK - FK Šumperk  3:0  (1:0)
Branky: 21. Wascher, 69. J. Kříž, 90. Fessl
ŽK: 6. Ondráček, 57. Kolomazník (oba Prostějov)
Rozhodčí: Vostrejž - Petrucha, Procházka
1.SC Znojmo FK: Šurkala - Šmíd, Švejda, J. Kříž, Švejkar (64. Fukal), Garčic, Landšperský (75. Fessl), Wascher, Alaca (85. Tofl), Pelán (c), Procházka (89. Franc)
FK Šumperk: Kubját - Morong, Dostál, Ševčík, Rýznar, Vyhlídal, Kvapil, Žolda (62. Drozd), Zatloukal (c), Kolomazník, Ondráček (64. Hél)
Počet diváků: 56

Komentář k zápasu

Alespoň na lavičce s uzdraveným kapitánem Jardou Fukalem začalo utkání proti Šumperku. Jarda se nakonec podíval na hřiště v druhé půli a jsme rádi, že se takto rychle vrátil na zelený pažit. V zápase ho tradičně zastupoval s kapitánským céčkem Štěpán Pelán a ve 21. minutě se mohl radovat z vedoucí branky Radima Waschera. Dlouho jsme však nebyli schopni přidat pojistku, byť šance na to byly. Urodilo se až v 69. minutě, kdy síť rozvlnil Kuba Kříž. Skóre pak uzavřel střídající David Fessl.


14. k. MSDL
Čtvrtek
5. Května
16:30 hod.
Facebook Twitter

1.SC ZNOJMO

FK PROSTĚJOV

Stadion ČAFKA

Výhra nás udržela na páté pozici. Na třetí Třinec však máme ztrátu šesti bodů. Navíc si musíme krýt záda před šestým Prostějovem. Právě tohoto soupeře přivítáme ve čtvrtek 5. května na domácí půdě.

Ohlasy

Luděk Zlámal (Znojmo): Houževnatého a bojovně naladěného soupeře, který spoléhal na týmový výkon, se nám podařilo udolat až ve druhé polovině druhého dějství, kdy jsme navýšili skóre z prvního poločasu. Paradoxem je, že vyložené šance jsme neproměnili a rozhodly náhodné situace. Nicméně se hrál zajímavý a útočný fotbal.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies