FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ani rychlé vedení nám proti Frýdku-Místku výhru nepřineslo

Ani rychlé vedení nám proti Frýdku-Místku výhru nepřineslo O l o m o u c - Poslední utkání v základní skupině letošní Zimní Tipsport ligy jsme sehráli proti Frýdku-Místku. I přesto, že jsem měli v utkání více šancí, nakonec duel skončil remízou. Už v sedmé minutě nás poslal do vedení Bronislav Stáňa, v závěru první části ale vyrovnal tečovanou střelou Byrtus. V druhém dějství jsme měli několik šancí, vítězného gólu se nám však nepovedlo docílit. V základní skupině D jsme tak obsadili čtvrté místo.

 
 
Tipsport liga, středa 20.1.2016
Městský FK Frýdek-Místek - 1.SC Znojmo FK  1:1  (1:1)
Branky: 7. Stáňa - 43. Byrtus
Rozhodčí: Nejezchleb – Dohnálek, Sedláček
Městský FK Frýdek-Místek: Prepsl – Švrček, Skwarczek, Bytus, Krčula, Liberák (K), Krišto, Stratil, Hošek, Vyskočil, Klabník
Náhradníci: Ilko, Hykel, Vašenda, Talián, Uljaky, Slaninka, Joel, Farský, Nitko, Michálek
1.SC Znojmo FK: 1.pol. Doleček - Chereda, Mezlík, Pokorný, Helísek, Lipták, Stáňa, Nepožitek, Njire, Danoski, Žondra.
2.pol.Doleček (60. Konvalina) - Chereda, Odehnal, Pokorný, Helísek, Lipták (60. Nehyba), Šumbera, Urbanec, Šamánek, Ulimbaševs, Ševčík.

Komentář k zápasu

Do utkání nastoupili i noví dva hráči v přípravě, který se do ní zapojili tento týden. Zoran Danoski odehrál první poločas, Alexej Chereda pak celý zápas. První půli jsme začali aktivně a výsledkem byl také úvodní gól, který přinesla spolupráce Danoskiho a Bronislava Stáni. Ten převzal sklepnutý míč na hranici vápna a nádhernou technickou střelou vymetl šibenici frýdecké brány.

Postupem času však soupeř vyrovnal hru a naše ofenzivní nebezpečnost klesla. Na obou stranách nebylo k vidění žádných větších šancí s výjimkou závěru poločasu. Ve 43. minutě zachytil Oldřich Byrtus nepřesnou rozehrávku a s pomocí teče zařídil vyrovnání.

Do druhého dějství jsme prostřídali sestavu a tato část by se dala označit jako ofenzivně povedenější. Měli jsme několik výrazných šancí, které jsme však nepřetavili v góly. V 65. minutě se dostal přetažený centr až k Urbancovi, který však brankáře u tyče neprostřelil. O chvíli později se postavil k přímého kopu Šumbera a z větší dálky Prepsla pořádně protáhl.

To ale ještě nebyl zdaleka konec. Agilní Šimon Šumbera byl namočený i v další akci. Dostal přesný pas za obranu, místo zakončení však volil ještě přihrávku na Ulimbaševse, jemuž včasným výběhem zmařil šanci frýdecký gólman. Lipina se k ohrožení naší brány příliš nedostávala, přesto si střídající gólman Kuba Konvalina v jednom případě zachytal, když musel zneškodnit pokus Skwarczeka.

Závěr ale patřil opět nám. Nejprve se Stehlík dobře zorientoval ve vápně a svým pohotovým pokusem orazítkoval tyč. V 90. minutě šel pak sám na brankáře Rosťa Šamánek, ale výhru na naší stranu nepřiklonil.

Ohlasy

Radim Kučera (Znojmo): Výkon byl lepší a více pracovitější než v sobotním utkání proti Baníku. V ofenzivní části jsme si vytvořili řadu šancí, akorát jsme je nedotáhli. O vítězství jsme se připravili vlastní chybou.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies