FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Jedenáctiminutový kolaps v druhé půli s Jihlavou nás vyřadil z poháru

Jedenáctiminutový kolaps v druhé půli s Jihlavou nás vyřadil z poháru Z n o j m o - Pohárové utkání s Jihlavou nám až do 70. minuty dávalo postupovou naději. Ve druhém dějství však přišla černá pasáž, kdy Vysočina v jedenácti minutách vstřelila pět branek a rozhodlo o svém postupu do osmifinále MOL Cupu. Náš tým tak musel spolknout hořkou pilulku. Šanci na nápravu před domácím publikem má už v neděli, kdy se střetneme v rámci Fotbalové národní ligy se Sigmou Olomouc B.

 
 
3.kolo MOL Cupu, středa 23.9.2015
1.SC Znojmo FK - FC Vysočina Jihlava  0:5  (0:5)
Branky: 70., 76. a 81. Dvořák, 72. Demeter, 75. Batioja
ŽK: 48. Fulnek (JIH), 86. Kryštůfek (JIH)
Rozhodčí: Julínek – Dobrovolný, Caletka
1.SC Znojmo FK: Doleček – Mezlík, Zezula, Cihlář (c), Hříbek (81. Nepožitek), Šumbera, Stáňa, Njire, Šamánek, Lapeš (63. Žondra), Ledecký (70. Helísek).
FC Vysočina Jihlava: Rakovan – Krejčí, Kryštůfek, Mišun, Jánoš (62. Kukol´), Jungr (70. Šulek), Marek (c) (79. Opluštil), Demeter, Fulnek, Batioja, Dvořák.
Počet diváků: 1015
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Trenér Radim Kučera udělal od poháru v sestavě několik změn a dal šanci hráčům širšího kádru. Zvláště Stáňa pak dělal jihlavské obraně opravdu nemalé problémy. V úvodu se do dobré možnosti tlačil Šamánek, jeho souboj s obráncem však nevyhodnotil sudí jako penaltový. První velkou šanci tak měla Jihlava, proti Fulnekovi se zaskvěl Jiří Doleček.

Našeho brankáře pak chtěl nachytat v 28. minutě ze středového kruhu Jánoš, ale jeho povedený oblouček skončil na břevnu. To bylo ze zajímavých situací v první půli vše. My jsme měli do vápna Jihlavy několik nepříjemných centrů, bohužel žádný se nepovedlo protlačit k zakončení.

Ta druhá začala v 56. minutě šancí Dvořáka, ale Doleček se opět vyznamenal a vychytal i Batioju. To už se ale blížila černá pasáž pro modrobílé barvy. Načal ji v 70. minutě Pavel Dvořák, který dorazil míč po dalším Dolečkově famózním zákroku. A pak už to šlo v nadsázce jako po skluzavce. Postupně branky přidali Patrik Demeter, Batioja Quintero a dvakrát Pavel Dvořák. Ten závěrečnými dvěma brankami završil hattrick.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies