FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Povinnost splněna. V Poháru FAČR postup přes Pelhřimov

Povinnost splněna. V Poháru FAČR postup přes Pelhřimov P e l h ř i m o v - Velmi zrádné dokáží být pohárové zápasy. Názorně jsme se o tom přesvědčili v Pelhřimově. V rámci 1. kola FAČR jsme proti Pelhřimovu neměli jednoduchou práci, zvlášť když se domácí dostali do rychlého vedení. Naštěstí se nám povedlo do přestávky vyrovnat a v druhém dějství už jsme třemi góly rozhodli o svém postupu.

 
 
1.kolo Poháru FAČR, sobota 25.7.2015
FK Maraton Pelhřimov - 1.SC Znojmo FK  1:4  (1:1)
Branky: 8. Krtek – 26. Njire (pen.), 58. Žondra, 76. Nehyba, 87. Ledecký
ŽK: 19. Daniel, 36. Poul
FK Maraton Pelhřimov: Čermák – Čížek, Sládok, Vacek, Homolka, V. Poul, D. Poul, Bartoň (87. Zelenka), Niederle, Kmoch (76. Duchan), Krtek (c) (12. Obranec)
1.SC Znojmo FK: Doleček – Mezlík, Cihlář (c), Nepožitek, Okleštěk (56. Ledecký), Odehnal, Nehyba, Hříbek, Šamánek, Njire (82. Helísek), Žondra (78. Lapeš)
Počet diváků: 230

Komentář k zápasu

Do zápasu nemohli nastoupit Šimon Šumbera, Jevgenij Serenkov, Tadeáš Zezula a zraněný Bronislav Stáňa. Utkání začalo tak, jak nikdo z naší strany nechtěl. Pelhřimov se totiž v osmé minutě dostal do vedení, když využil našeho nedorozumění. Daniel Krtek zamířil zpoza vápna přesně k tyči. Poté nasledoval festival neproměněných šancí, dvakrát zvonila za brankářem Čermákem tyč. Nejprve po střele Njireho a následně po opravdu spektakulárním zakončení Odehnala. Ten měl šanci i po rohovém kopu, stejně jako Mezlík ale nedokázal dostat míč do sítě.

Vysvobodil nás až pokutový kop, který nekompromisně proměnil Stijepo Njire. Do přestávky však dokázal Pelhřimov vyrovnané skóre udržet a jeho plán byl jasný - pečlivá obrana a spoléhání na rychlé brejky.

V druhém poločase už se ale projevila kvalita na naší straně. Už v první půli létalo na Libora Žondru velké množství centrů, až ten od Radima Nepožitka se uchytil. Náš kanonýr umístil míč hlavou do šibenice. Domácí ale zbraně nesložili.

Definitivní klid na naše kopačky přinesl v 70. minutě Roman Nehyba. Pelhřimovští vykopávali míč z brankové čáry a mladý záložník míč střelou zpoza vápna usměrnil k tyči. Čtvrtou branku přidal střídající David Ledecký, který využil po dlouhém výkopu brankáře Dolečka zaškobrtnutí pelhřimovského gólmana.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies