FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Doma opět tři góly, urvali jsme výhru proti Opavě a vládneme podzimu!

Doma opět tři góly, urvali jsme výhru proti Opavě a vládneme podzimu! Z n o j m o - Velký boj to byl na Městském stadionu v rámci 15. kola Fotbalové národní ligy proti houževnaté a dobře hrající Opavě. I přesto, že se nám však v utkání tolik nedařilo, dokázali jsme do brány dotlačit tři branky a splnili domácí normu vstřelených gólů. V tabulce máme momentálně 33 bodů a je jasné, že přezimujeme na první pozici. Už nás nemá šanci nikdo ohrozit.

 
 
15. kolo FNL, pátek 13.11.2015
1.SC Znojmo FK - Slezský fotbalový club Opava  3:1  (2:0)
Branky: 34. Okleštěk, 43. Šumbera, 86. Njire – 77. Kuzmanović
ŽK: 53. Nepožitek, 66. Šamánek – 19. Kuzmanovič, 37. Vašek, 68. Jurečka, 89. Zb. Pospěch, 89. Grussmann
Rozhodčí:Berka – Kubr, Vitner
1.SC Znojmo FK: Veselý – Mezlík, Cihlář (c), Odehnal, Helísek – Šumbera, Nepožitek, Okleštěk (55. Njire), Stáňa (38. Šamánek) – Žondra, Ledecký (83. Pokorný)
Slezský fotbalový club Opava: Vašek – Simerský, Zd. Pospěch (c), Hrabina, Čelustka – Horka, Grussmann, Jurečka (76. Fišer), Janetzký (82. Mrázek) – Kuzmanovič, Zb. Pospěch
Počet diváků: 1912
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Do základní sestavy se vrátil na hrot útoku vykartovaný Libor Žondra. V ofenzivě však moc práce zpočátku neměl. Opava vstoupila do utkání, i navzdory některým hráčským absencím, velice dobře a už v šesté minutě se v pokutovém území tlačil do nadějné příležitosti Zbyněk Pospěch, nicméně naše obrana včas zasáhla. O tři minuty následovala podobná situace, i Jurečka měl dobrou možnost, ovšem jeho pokus byl zblokován. My jsme se k ohrožení Vaškovy brány dostávali velice těžko, naše útočné akce totiž většinou hatily nepřesnosti. A tak o sobě opět dávali vědět Slezané, Jurečku tentokrát žádný blok nezastavil, připravený brankář Vlasta Veselý už ano.

V utkání se nám sice nedařilo dle představ, ale byli jsme efektivní a také se k nám přiklonilo štěstí. To potvrdila 34. minuta. Helísek vypálil z hranice velkého vápna a jeho střelu kulečníkově dorazil do sítě Tomáš Okleštěk. Ačkoliv tak byla Opava aktivnější, prohrávala a bylo pro ní v závěru prvního dějství ještě hůře. Našim barvám se povedla pěkná kombinace, kterou zakončil Šimon Šumbera.

I do druhé části vstoupila Opava bez bázně a hany. Ve 48. minutě Grussman v dobré pozici volil ještě přihrávku na Kuzmanoviće, jeho střelu však skvěle zlikvidoval brankář Vlasta Veselý. Vzápětí se pustil do kličkované bývalý znojemský hráč Simerský, ani on si však na Veselého nepřišel. Slezané se kýženého gólu dočkali v 77. minutě a byla to pohledná akce. Zbyněk Pospěch nabídl skvělou možnost Nemanju Kuzmanovićovi a ten si poradil.

Na inkasovaný gól jsme odpověděli zvýšenou aktivitou a vyplatilo se. Opavští už se do žádné vážnějí šance nedostali a my naopak vstřelili uklidňující gól. Vašek byl po centru pod tlakem Žondry a zaváhal, čehož využil střídající Stijepo Njire. Opava tak i po dobrém výkonu odjíždí z jihu Moravy bez bodu.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies