FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Pět znojemských gólů a fantastický domácí obrat proti Třinci!

Pět znojemských gólů a fantastický domácí obrat proti Třinci! Z n o j m o - V pozvánce na domácí utkání s Třincem jsme slibovali emoce, napětí a radost. To vše se splnilo do puntíku. A také znojemské srdce, to se ukázalo v druhém poločasu, do kterého jsme šli za nepříznivého stavu 1:2. V něm jsme totiž předvedli doslova uragán a čtyrmi góly otočily skóre utkání. Vysokou výhrou jsme se zároveň posunuli do čela tabulky FNL!

 
 
4. kolo FNL , pátek 21.8.2015
1.SC Znojmo FK - FK Třinec  5:2  (1:2)
Branky: 32. a 65. Šumbera, 58. Šamánek, 69. Žondra, 81. Njire (pen.) – 25. Teplý, 34. Málek
ŽK: Šumbera, Njire – Mozol, Šenk, Hloch, Málek
Rozhodčí: Dresler – Vysloužil, Boček
1.SC Znojmo FK: Veselý – Mezlík, Cihlář (c), Odehnal, Helísek – Šumbera, Nepožitek, Okleštěk (86. Serenkov) – Žondra, Ledecký (67. Njire), Šamánek (77. Lapeš)
FK Třinec: Paleček – Joukl (85. Dedič), Málek, Knötig, Mozol (78. Motyčka), Teplý (64. Janoščin), Šenk, Černý, Vomáčka (c), Hloch, Bedecs
Počet diváků: 1673
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Utkání jsme nezačali špatně, hosty ale posadil v 10. minutě na koně brejk po našem rohovém kopu. Joukl měl ideální pozici, ovšem bránu přestřelil. Nicméně Třinec nečekal na další možnost dlouho. Po ruce ve znojemském vápně se pískal pokutový kop. K němu se postavil Mozol, jenže Vlasta Veselý zasáhl parádně a tygřím skokem napodobil Jirku Dolečka v utkání s Ústím.

Slezané se však branky nakonec dočkali. K odraženému míči se v 25. minutě dostal ve vápně Jakub Teplý a bylo zle. Na inkasovaný gól sice zareagoval svoji střelou k tyči Šimon Šumbera, jenž takřka vzápětí z toho bylo zase vedení soupeře. Opět to bylo z bezprostřední blízkosti, šťastným střelcem byl tentokrát Jaroslav Málek. Nejednomu člověku se vybavily vzpomínky na minulou sezónu, kdy se nám domácí zápasy nedařily. Zvláště, když jsme v závěru půle zahodili dvě velké šance.

Druhé dějství ale nabídlo obrat z říše snů a náš výrazně zlepšený výkon. Na jeho začátku jsme ještě přežili šanci Joukla, ale pak se začaly dít věci. V 58. minutě hlavou srovnal skóre Rostislav Šamánek a zavelel k obratu. Vítěznou branku si pak vzal na starosti střelec večera Šimon Šumbera. Davide Ledecký mu předložil do malého vápna zpětnou přihrávku a znojemský záložník usměrnil míč do sítě.

A bylo ještě veseleji. Náš tým hnán skvělými fanoušky v 69. minutě skóre ještě navýšil. Nadýchaný centr poslal před bránu Tomáš Cihlář a to je výsostné území Libora Žondry, který se nemýlil. Definitivní pojistku poté přidal z pokutového kopou střídající Stijepo Njire. Hráči pak právem vyprovázel v posledních minutách potlesk zaplněného stadionu.

 
Zápasový servis
Zápasová fotogalerie
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies