FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

My šance pálili, Liberec dával góly

My šance pálili, Liberec dával góly N y m b u r k - Ano, výsledek vypadá zdánlivě hrozivě. Liberec byl ale v utkání nesmírně efektivní, zatímco my jsme pálili jednu šanci za druhou. Soupeř vstoupil do utkání aktivně z čehož vytěžil vedoucí branku. Pak už byl zápas vyrovnané. V první půli jsme dokonce měli na šance navrch my. Okleštěk trefil dokonce tyč. I v druhém dějství jsme měli minimálně dvě dobré možnosti, ovšem obrázek byl stejný. Slovan navíc skóre ještě navýšil.

 
 
příprava (Nymburk), sobota 24.1.2015
FC Slovan Liberec - 1.SC Znojmo FK  4:0  (1:0)
Branky: 17. a 70. Frýdek, 55. Hadaščok, 63. Bakoš.
FC Slovan Liberec: Hroššo – Mudra, Karišik, Pokorný (41. Henzl), Fleišman – Obročník, Djika – Frýdek, Šural, Hadaščok – Bakoš.
1.SC Znojmo FK: Ilizi (46. Andrejko) – Hříbek, Dreksa, Odehnal (80. Alaca) - Njire, Lacko - Pázler (46. Helísek), Okleštěk, Levai (64. Stáňa) - Žondra (64. Ledecký)

Komentář k zápasu

Úvod utkání se nesl ve znamení liberecké aktivity, už v první minutě pronikl do vápna Šural a Ilizi musel zasahovat. Poté už jsme ale bránili pozorně a soupeř se dlouho nemohl dostat k něčemu kloudnému. Platilo to ale bohužel pouze do sedmnácté minuty, kdy ztečovaný centr doklepl do brány z bezprostřední blízkosti Martin Frýdek. Následně pak vychytal Šurala Ilizi.

Po inkasovaném gólu jsme se v ofenzivě dostali ke slovu i my, a to velice výrazně. V 25. minutě předložil Žondra tutovku Oklešťkovi, který však zamířil pouze vedle brány. Pár okamžiků poté se po dalším pasu Žondry dostal do příležitosti Pázler, nastřelil ovšem pouze vybíhajícího brankáře Hrošša. Smůlu v zakončení pak dokonal v závěru půle opět Okleštěk, když z přímého kopu orazítkoval břevno.

Jelikož se jednalo o přípravný zápas, do druhé půle přišlo tradičně pár změn. Slovan začal dobře. V 55. minutě zakončil své přímočaré sólo výstavní střelou Vojtěch Hadaščok. My jsme naopak své možnosti opět zahazovali nebo nám chybělo trochu štěstí a soupeř tak trestal.

V 63. minutě si naběhla na rohový kop čerstvá posila Marek Bakoš a byl z toho jeho první gól v libereckém dresu. Zkázu pak dokonal svou druhou brankou Martin Frýdek. Jeho střelu nešťastně tečoval k tyči Hříbek.

Skóre mohlo ale stále vypadat lépe. Jenže v dalších velkých šancích nebylo přáno ani Helískovi a v závěru utkání ani Lackovi.

Ohlasy

Ludevít Grmela: Liberec nám dal jasnou lekci z produktivity. Pro nás bylo utkání závěrem, takovou tečkou za nejhrubější třítýdenní přípravou. Kluci se vymačkali z maxima. Výkon, který jsme předvedli, určitě nebyl ostudný, i když tomu výsledek nenapovídá. Hraje se samozřejmě na branky, ale kluci určitě odvedli v rámci možností solidní výkon.

 
Zápasový servis

Preview

Reportáž

Další

Video

  • Přípr. FC Slovan Liberec - 1.SC Znojmo FK 4:0(1:0) | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies