FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Devatenáctka porazila Břeclav, zničila ji standardkami + VIDEO

Devatenáctka porazila Břeclav, zničila ji standardkami + VIDEO Z n o j m o - Marodka zasáhla i do našeho týmu U19. Na lavičce byl připravený kromě náhradního brankáře Martina Kříže už jen CHu Huu. Náš tým se ale se situací vypořádal výborně a Břeclav porazil zaslouženě vysokým rozdílem. Tři ze čtyř gólu jsme dali ze standardních situací, které nedokázal soupeř účinně bránit. A to jsme ještě neproměnili pokutový kop. Dvěma brankami se blýskl Milan Slavík.

 
 
7. (Čafka), sobota 27.9.2014
1.SC Znojmo FK - Městský SK Břeclav oddíl fotbalu, pobočný spolek  4:0  (2:0)
Branky: 35. Borovec, 40. a 76. Slavík, 52. vlastní
ŽK: Landšperský - Suský
Rozhodčí: Zdeněk Petr - Vladan Vodák, Petr Nikolai
1.SC Znojmo FK: Konvalina (C) - Dobrovolný, Borovec, Sokol, Slavík, Landšperský (55. Chu Huu), J. Kříž, Ondrák, Šálek, Bogner, Z. Hříbek
Městský SK Břeclav oddíl fotbalu, pobočný spolek: Kunický – Kacr (88.Večeřa), Košut, Svoboda (C), Redek – Vu Van (76.Krevňák), Tichý, Trčka (78.Radkovič) – Simonyi (15.Suský), Novák (71.Kocourek), Florus

Komentář k zápasu

Devatenáctku trápila před zápasem marodka, trenér Kafka se tak musel obejít bez některých hráčů. I přesto jsme to byli ale na hřišti my, kdo měl převahu. Dlouho se ale náš tým nemohl dostat do nějaké dobré příležitosti, a tak první vážnější přišla ze strany soupeře. Brankář Konvalina se však vyznamenal proti střele Nováka. Mrzet nás nakonec nemusela ani neproměněná penalta.

Proti Břeclavi jsme si totiž nechali údery v rozmezí pěti minut na konec půle. Nejprve využil nedůrazu hostující obrany a brankář při rohovém kopu Adam Borovec. Pak přišla další standardka, brankář vyrazil míč přímo k Milanu Slavíkovi, jenž poslal dělovkou míč o břevno do brány. A to mohl ještě na 3:0 zvýšit opět Slavík, tentokrát ale neuspěl. Nadějné vedení pak také zachraňoval Konvalina. Soupeř se ho snažil přelobobat, což náš gólman nedopustil.

I druhá půle se odehrávala v našich notách. Konvalina musel řešit jednu velkou šanci Břeclavi, jinak se ale hrálo před bránou soupeře. Už v 52. minutě jsme se dostali do tří brankového vedení, když si hosté dali vlastní gól. Na břeclavského brankáře se poté valil jeden útok za druhým, perfektně ale dokázal zasáhnout proti velké šanci Kříže i Bognera. Střídající Chu Huu pak před prázdnou bránou vysoko překopl.

Ještě jedné branky se ale přítomní diváci dočkali. Bylo to opět po standardní situaci. Na centr z rohového kopu si na přední tyči naběhl Milan Slavík, předčil vybíhajícího brankáře a hlavou umístil míč v 76. minutě k zadní tyči. I Břeclav docílila gólu ten byl ale neuznán pro ofsajd, stejná situace v zápase potkala i nás.

Ohlasy

Róbert Kafka: Myslím, že zasloužené vítězství. Z naší strany byla předváděna dobrá kombinační hra. Dali jsme čtyři góly a mohli a měli přidat ještě další. Z mé strany spokojenost.

Jaroslav Nádeníček: Do třicáté minuty jsem si myslel, že ve Znojmě vyhrajeme, pak se to na nás ale sesypalo. Mrzí mě, že od nastoupení do autobusu přes vstup do šatny a vyběhnutí na hřiště nebyli někteří hráči, zejména ti starší, kteří již tuto vysokou soutěž hrají druhou sezónu, dostatečně koncentrovaní na blížící se zápas. To jsou důležité maličkosti, které se ve finální fázi odrazí v nenaplnění nadějí na dobrý výsledek.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies