FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

U19: Čekání na domácí body pokračuje

Z n o j m o. - Ani na druhý pokus se devatenáctce nepovedlo doma zvítězit. Tentokrát ztroskotal náš tým na Vyškovu, který těžil z doslova smrtících brejků. Poziční převaha a větší držení míče Znojma ke gólům nevedly, a tak mířil do černého pouze soupeř, který se trefil třikrát. Zvláště druhý gól, který padl z pokutového kopu v druhé půli, náš tým nalomil.

 
 
3. (Čafka), neděle 31.8.2014
1.SC Znojmo FK - MFK Vyškov  0:3  (0:1)
Branky: 26. Neděla, 55. a 79. (pen) Vintr
ŽK: Dobrovolný, Bogner - Němec
Rozhodčí: Josef Černý - Jan Vařacha, Tomáš Procházka
1.SC Znojmo FK: M. Kříž - Dobrovolný, Chu Huu, Holčapek, Sokol, Slavík (C), Bogner, Fukal, J. Kříž, Šálek, Z. Hříbek
Náhradníci: Konvalina, Borovec, Pelán, Ondrák, Landšperský
MFK Vyškov: Hanzlík - Krumpholc, Hlobil, Vintr, Ševčík (C), Němec, Račanský, Hudec, Neděla , Gryc, Neubauer
Náhradníci: Dočekal, Kudýn

Komentář k zápasu

Územní převaha a větší kontrola míče, to byl v první půli jediný dílčí úspěch našeho týmu. Hosté naopak vyráželi k rychlým brejkům a byli úspěšní. Ve 4. minutě to sice ještě gólem neskončilo, ale hlavička Hudce byla nesmírně nebezpečná a skončila jen těsně vedle brány. Svěřenci trenéra Kafky kontrovali šancí Šálka, kterou ale dokázal bravurně vytěsnit brankář Martin Kříž.

Vedoucí gól přišel ve 26. minutě. Michal Neděla se dokázal rychle obtočit kolem obránce a přesnou střelou zpoza vápna po zemi rozvlnil síť. Na tuto branku jsme nedokázali do přestávky reagovat, naopak Vyškov měl ještě jednou dobrou možnost. Vintr bránu jen těsně minul.

Ve druhé půli se hlavně zpočátku hrálo pouze na jednu bránu. Náš tým měl územní převahu, tlak to byl však pouze platonický a bez šancí. Naopak hned první vážnější akce hostí skončila gólem. V 55. minutě se totiž pískalo po faulu v pokutovém území penalta a Marek Vintr ji bez problémů proměnil.

Vyškov byl i nadále, co se týká šancí nebezpečnější. Byl to opět Vintr, který se pěkně proháčkoval obranou, brankář Kříž ale dokázal zasáhnout. Ovšem ne tak už v 79. minutě, kdy nemohl z dorážkou Marka Vintra vůbec nic dělat. Znojmo ve druh půli moc šancí nemělo. Za zmínku stojí pouze střela Slavíka a v závěru půle střela k tyči Jakuba Kříže. V 90. minutě pak musel ještě jeden skvělá zákrok vytáhnout náš brankář Kříž.

Ohlasy

Róbert Kafka: Po hrůzostrašném výkonu jsme prohráli zaslouženě "jen" 0:3. Nastoupili jsme do utkání hodně profesorsky, kluci si mysleli, že se soupeř porazí sám. Vyškov nás přehrál nasazením, bojovností, rychlosti. Po dvou inkasovaných brankách, už se kluci schovávali, nechtěli hrát, báli se míče. Musíme zapracovat na psychické odolnosti. Utkání nevyšlo kvůli tomu, že jsme do něj nastoupili od první minuty laxně.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies