FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Rozloučení s podzimem neproběhlo úspěšné, s Ústím těsná prohra

Rozloučení s podzimem neproběhlo úspěšné, s Ústím těsná prohra Z n o j m o - Předehrávka jarního 16. kola nedopadla vůbec optimisticky. Z krize jsme se nevymanili ani v domácím utkání proti Ústí nad Labem, které rozhodl jediný gól. Na hráčích byla vidět snaha, ale nedařila se ani trochu. Poziční převaha nebyla nic platná a soupeř se probránil k velice cenným třem bodů. Naopak my čekáme na výhru již pět zápasů.

 
 
16.k. FNL, neděle 23.11.2014
1.SC Znojmo FK - FK Ústí nad Labem  0:1  (0:1)
Branky: 31: Smola
ŽK: 56. Stáňa, 75. Hudec – 89. Šraga, 90+2. Smola
Rozhodčí: Zbyněk Proske - Petr Blažej, Jaroslav Kubr
1.SC Znojmo FK: Andrejko – Hříbek, Odehnal, Yonov (72. Hudec), Helísek – Stáňa, Lacko (c), Buchta, Cihlář – Ledecký (79. Yilmaz), Pázler.
FK Ústí nad Labem: Zacharda – Martykán (c) (90+2. Kuč), Vaněk, Vraštil, Šraga, Peterka, Pavlata (86. Zukič), Jursa (69. Králík), Smola, Zeman, Pávek.
Počet diváků: 520
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Bez Žondry a bez Oklešťka, tedy dvou klíčových ofenzivních hráčů, jsme se museli obejít v utkání s Ústí nad Labem. Znát to samozřejmě bylo, našim barvám ale scházela potřebná sebejistota. Zkrátka když se nedaří, přestanou vycházet jednoduché věci. Ale pojďme k utkání. Hosté začali dobře, ovšem na začátku jejich gól zhatila hra rukou a v 18. minutě hlavičkoval Pávek nad. Arma jinak pozorně bránila a čekala na naše chyby.

Nemuselo se to však hostům vyplatit. V rozmezí několika minut jsme na bránu vyslali tři nebezpečné pokusy. Jen při jednom ale musel hostující brankář Zacharda zasahovat, s Lackovou ranou si ale Zacharda poradil. Ústí si svoji šanci vyčíhalo ze standardní situace. Po rohovém kopu jsme nedůsledně bránili a z bezprostřední blízkosti se trefil Smola. To náš poslalo do kolen, snaha sice byla a možná i z její přemíry vyplynuly chyby, po kterých mohlo být ještě hůře. Ve 41. minutě na poslední chvíli zasáhl Cihlář, po jeho teči šel míč nad.

Ve druhé půli jsme měli převahu, nic důležitého z toho ale neresultovalo. Místy křečovitá snaha o vyrovnání nečinila soupeři výrazné problémy. Jedinou velkou šanci byla střela Yonova z přímého kopu, kterou Zacharda vyškrábl na rohový kop. V posledních minutách přišel na hrot útoku Hudec, jehož obvyklým postem je stoper. Málem jeho posun do ofenzivy vyšel. Martinovi chybělo jen málo k usměrnění centru do brány.

Bylo to však Ústí, které mělo při naší hře vabank největší tutovku druhé půle. Pavlata možná ještě doteď přemýšlí, jak je možné, že jeho střela neskončila gólem. Zakončení z bezprostřední blízkosti však bravurně lapil Andrejko. Nic to ale nezměnilo na tom, že jsme v posledním utkání roku podlehli Ústí 0:1.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies