FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Venku stále neporaženi, vezeme bod z Třince

T ř i n e c / Z n o j m o - V sobotní dopoledne se v Třinci rozehrála zajímavá bitva. O dramatické momenty nebyla nouze a zápas začal pěkně od podlahy už od první minuty. Dvakrát jsme v utkání vedli, dvakrát se však povedlo soupeři stav srovnat. Na Pázlerovu branku odpověděl z penalty Malíř a na Žondrovu pak hned v úvodu druhé půle Joukl. I přesto jsme mohli sahat po třech bodech, dvě velké šance v druhém dějství ale zůstaly neproměněny.

 
 
6.k. FNL, sobota 13.9.2014
FK Třinec - 1.SC Znojmo FK  2:2  (1:2)
Branky: 14. Malíř (pen.), 46. Joukl – 10. Pázler, 23. Žondra
ŽK: 4. Malíř – 13. Odehnal, 36. Žondra, 42. Hudec, 58. Lacko
Rozhodčí: Pavel Julínek - Petr Caletka, Stanislav Pochylý
FK Třinec: Paleček – Lisický, Vomáčka (C), Čelůstka, Zawada – Malíř, Hupka, Motyčka (30. Málek), Ceplák (90. Matoušek) – Gavlák, Joukl.
Trenér: Marek Kalivoda
1.SC Znojmo FK: Doleček - Hříbek, Hudec, Buchta, Odehnal - Kovačić (46. Stáňa), Okleštěk (82. Yonov), Lacko (C) - Helísek, Žondra, Pázler (87. Ledecký).
Trenér: Oldřich Machala
Počet diváků: 620
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

S jednou změnou oproti utkání s Táborskem jsme nastoupili do duelu proti Třinci. Na kraj obrany se vrátil Roman Hříbek a David Helísek se posunul na křídlo místo Bronislava Stáni. Jak je venku v této sezóně našim zvykem, na nic jsme nečekali a rychle se ujali vedení. V 10. minutě se k míči po nepříliš ideálním odvrácení Zawady dostal k Jan Pázler a trefil se přesně k zadní tyči. Vedení nám ovšem příliš dlouho nevydrželo. Odehnal musel sáhnout po faulu na Joukla v pokutovém území a byla nařízena penalta. Tu ve 14. minutě proměnil Pavel Malíř a srovnal skóre.

Hra se poté trochu uklidnila, ovšem gólů se přítomní diváci ještě do přestávky dočkali. Ve 22. minutě uplatnil svůj důraz Libor Žondra a propálil brankáře soupeře. Vomáčka se sice dožadoval faulu na svoji osobu, na opětovném vedení našeho týmu to ale nic nezměnilo. Domácí poté zvýšili aktivitu, ovšem ze své platonické převahy nedokázali nic vytěžit. Srovnat se jim sice do konce půle nepovedlo, stejně nás ale jedna nepříjemnost neminula. Žondra totiž inkasoval žlutou kartu, a jelikož to byla již jeho čtvrtá, bude mít stop v příštím zápase.

Svěřencům trenéra Machaly se sice povedlo přestát bez inkasování závěr první půle, což bylo důležité, ovšem začátek druhé se jim nepovedl. Už ve 46. minutě totiž hlavičkoval v pokutovém území Petr Joukl a šikovný štírek tedy opět srovnal stav. Třinec povzbuzen vyrovnáním pak dělal naší obraně problémy, do nějaké větší tutovky se však nepropracoval. Chvíli trvalo než jsme se ze studené sprchy vzpamatovali, ale poté jsme začali hrozit. V 54. minutě vytáhl dobrý zákrok proti Odehnalově hlavičce Paleček a o pár okamžiků později musel zasahovat proti další velké šanci, kterou měl Žondra.

Třinec měl množství nepříjemných centrů, ovšem na velké šance mluvily pro nás. V 76. minutě mohl přidat svůj druhý gól Pázler a rozhodnout. Ovšem ve sv tutovce zamířil těsně vedle brány. V závěru zápasu už jsme hráli více na jistotu, obranu přišel podpořit Todor Yonov a po odpískání konce utkání hlavním rozhodčím svítil na světelné tabuli stav 2:2.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies