FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

První "domácí" prohru v sezóně utrpěla U14!

První Z n o j m o - Již v pozvánce jsme upozorňovali na toto utkání, které redakce doporučovala navštívit. Naše čtrnáctka v letošní sezóně prohrála pouze jednou na vlastní půdě a navíc to byla prohra v jevišovickém azylu na umělé trávě. Bohužel jako kdyby jsme to přivolali a první porážka na skutečně vlastním trávníku přišla o víkendu proti Třebíči.

 
 
22. (Čafka), sobota 5.5.2018
1.SC Znojmo FK - SK Fotbalová škola Třebíč  0:1  (0:0)
Branka: 56. Vojáček
ŽK: bez žlutých karet
Rozhodčí: Vařacha - Hovorka, Ďurko
1.SC Znojmo FK: Švejkar (36. Sabo) - Poláček, Navrátil T., Valášek (36. Kselík), Kozyuk - Bakaj (11. Košíček, 47. Šívr), Bartoněk (31. Vybíral), Navrátil M., Jonáš (36. Železný) - Šuba (c), Štola (47. Surovec)
SK Fotbalová škola Třebíč: Brada - Holeček, Havlík, Jurda, Krátký, Vojáček, Bartejs (28. Procházka), Křemenák, Blažek (57. Syrový), Dvořák (36. Záviška), Křeček (c) (47. Tesař)

Ohlasy

Miroslav Steinhauser (Znojmo): Sehráli jsme velice slušné utkání s kvalitním a silovým soupeřem. Soupeř disponoval výškovou převahou a důrazem v osobních soubojích nás přehrával. Naši hráči si vytvořili pár slibných brankových situací, ale bohužel jsme je nedokázali proměnit. Utkání rozhodla branka ve druhém poločase, kdy jsme nezachytili brejk soupeře. Sehráli jsme dobré utkání, hráči se vydali ze všech sil, ale soupeř byl šťastnější, když svou šanci využil a my ne.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies