FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V improvizované sestavě předvedla juniorka bojovný výkon, Mladé Boleslavi však podlehla

V improvizované sestavě předvedla juniorka bojovný výkon, Mladé Boleslavi však podlehla Z n o j m o - V krásném pondělním odpoledni hostila naše juniorka tým Mladé Boleslavi. Soupeř okupoval v tabulce čtvrté místo a byl tak jasným favoritem. Naše sestava byla navíc hodně improvizovaná, důkazem toho jest, že v základu jsme neměli ani jednoho klasického stopera. Přesto jsme předvedli proti Středočechům, vzhledem k situaci, dobrou partii, byť nakonec brali hosté tři body po výhře 3:0.

 
 
31.kolo, pondělí 9.5.2016
1.SC Znojmo FK - FK Mladá Boleslav  0:3  (0:1)
Branky: 10. Ladra, 67. Kocourek, 79. Kozma
Rozhodčí: Peřina – Kotík, Boček
1.SC Znojmo FK: Doleček – Landšperský, Tofl, Vavřík, Bělíček – Kolařík, Nehyba (c), Serenkov, Stehlík, Yilmaz (84. Franc), Bogner.
FK Mladá Boleslav: Veselovský – Hůlka, Glöckner (84. Lukeš), Malpon – Kocourek (80. Wolf), Pajer, Kateřiňák, Albina (80. Lacek), Fabián – Kozma (c), Ladra.

Komentář k zápasu

Utkání začalo dle předpokladů poziční převahou Mladé Boleslavi. První varování ale vyslalo Znojmo. Kolařík dostal dobrý pas za obranu, se střelou ještě chvíli váhal a nakonec poslal míč prudce vedle brány. Pak už o sobě dali vědět i hosté. V 10. minutě se musel blýsknout Doleček, který reflexivně vyrazil hlavičku Tomáše Ladry. Boleslavský útočník ale nemusel smutnit, ještě v téže minutě totiž tečoval míč ke vzdálenější tyči a poslal svůj tým do vedení.

To byla silná pasáž Středočechů, kteří pak měli ještě jednu velkou šanci. Domácí ale opět podržel Doleček, který nepříjemnou střelu do protipohybu vytěsnil konečky prstů. Domácí ale mohli ještě do přestávky vyrovnat. K míči se po závaru ve vápně dostal Bogner a Veselovský se musel natáhnout ke své bližší tyči.

Druhý poločas nabídl velký boj a řadu důraznějších soubojů. Rozhodčí nechával hře volnější průběh, což ale nebylo ke škodě hry. Více v ofenzivě byla vidět Mladá Boleslav, lámala si však zuby na Dolečkovi. A když domácího gólmana překonala, míč šel po zakončení Hůlky těsně vedle.

Znojmo se k šancím prokousávalo jen velice těžko. V 67. minutě navíc prohrávalo již o dva góly. Jakub Kocourek z hranice velkého vápna zamířil přesně k tyči. Jihomoravané se snažili a ždímali poslední zbytky sil. Skvělé sólo předvedl Kolařík, jeho střela ale nakonec byla ovlivněna přesilou boleslavských hráčů. Úbytek sil byl postupem času na znojemských hráčích vidět. Doleček si poradil se šikovným bodlem Malpona, v 79. minutě ale nestačil na skvělou souhru hostů a hlavičku Daniela Kozmy. V závěrečných minutách už se toho moc neudála a Mladá Boleslav si tak z Městského stadionu ve Znojmě odvezla všechny tři body.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies