FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka rozstřílela Hradec a připsala si historicky nejvyšší výhru!

Juniorka rozstřílela Hradec a připsala si historicky nejvyšší výhru! J e v i š o v i c e / Z n o j m o - Naši juniorku čekal v rámci 23. kola Juniorské ligy Hradec Králové. Svěřenci Romana Vojvodíka dali zapomenout na debakl s Duklou z minulého víkendu a Východočechy rozstříleli 6:1. Jedná se tak o historicky nejvyšší výhru znojemské juniorky. Výrazně se v utkání prezentovali posily z A-týmu, Šimon Šumbera z utkání vyšel s bilancí 2 + 2.

 
 
(UMT Jevišovice), pondělí 14.3.2016
1.SC Znojmo FK - FC Hradec Králové  6:1  (4:1)
Branky: 24. Yilmaz, 31. a 87. Šumbera, 34. Alaca, 45. Stáňa, 77. Stehlík – 43. Kraják
ŽK: 42. Vavřík – 64. Hynek
Rozhodčí: Marek – Caletka, Antoníček
1.SC Znojmo FK: Doleček – Bělíček, Vavřík, Pelán, Alaca, Šumbera, Nehyba (c), Stáňa (66. Dúcký), Yilmaz (81. Tofl), Stehlík, Bogner (81. Wascher)
FC Hradec Králové: Ordelt – Hynek (81. Jeníček), Brokeš, Holeš (46. Dostál), Zdržálek, Habrman, Fenz, Vyšehrad, Kraják (c), Hlavsa, Zezula

Komentář k zápasu

Hradec byl sice v úvodu utkání aktivnější, ovšem nakonec vypadalo celé utkání úplně opačně. Už ve čtvrté minutě si brankář Ordelt poprvé zachytal, když musel vyrážet střelu na bližší tyč Alacy. Proti stejnému hráči byl úspěšný i o čtyři minuty později. Znojmo dlouho nedokázalo zužitkovat své šance k vedoucímu gólu. Po standardce hostů se k velkému sólu nadechl Stáňa, před brankou ještě nahrával spoluhráčům, ale jeho nabídka zůstala nevyužita. Ani Yilmazův parádní volej neskončil gólem, proti byl totiž skvělý Ordelt.

Ve 24. minutě už ale hradecký gólman kapituloval. Kubilay Yilmaz se prosadil z dorážky z bezprostřední blízkosti. Hubené vedení pak navýšil v 31. minutě exkluzivním angličanem Šimon Šumbera, tady byl brankář Ordelt absolutně bez šance. Pohodu Jihomoravanů v tomto zápase pak prezentoval i Ali Alaca, který lobem překonal Ordelta potřetí. V závěru poločasu to vypadalo, že by mohli Východočeši utkání zdramatizovat. Penaltu Lukáše Krajáka sice zastavila tyč, Doleček se ale po odrazu lehce dotkl míče a hráč Hradce se tak mohl prosadit z následné dorážky. Možné drama v druhé půli však odmítl Bronislav Stáňa, který dal čtvrtým gólem Znojma jasně najevo, kdo je pánem na hřišti.

Druhý poločas se odehrával v podobných notách s tím rozdílem, že Znojmo proměnilo řadu svých šancí "pouze" v dva přesné zásahy. V 77. minutě vyslal Šumbera do samostatného úniku Jindřicha Stehlíka, pro nějž nebyl problém rozvlnit síť. Skóre poté uzavřel nádherným přímým kopem Šimon Šumbera, míč z jeho kopačky se ocitl v šibenici. Hradec měl svoji největší šanci v 57. minutě, kdy už Habrman po kličce gólmanovi v podstatě mohl dávat do prázdné. Vrátil se však stačil stoper Pelána a záměr překazil.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies