FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Odevzdaný, mizerný výkon, hodnotil trenér Vojvodík. Juniorka schytala sedm gólů

Odevzdaný, mizerný výkon, hodnotil trenér Vojvodík. Juniorka schytala sedm gólů O s t r a v a - Už samotný úvod naznačil, že juniorka prožije v Ostravě opravdu velice špatný den. Baník v úvodních osmi minutách vstřelil tři branky a v podstatě v této krátké časové pasáži rozhodl o své výhře. Z opravdu nepovedeného úvodu jsme se nedokázali vzpamatovat a nakonec schytali od Ostravanů sedm branek, přičemž v útoku domácí takřka neohrozili. Není tak divu, že trenér Roman Vojvodík volil po utkání ostrá slova.

 
 
11.kolo, neděle 4.10.2015
FC Baník Ostrava - 1.SC Znojmo FK  7:0  (4:0)
Branky: 1., 47. a 61. Szotkowski, 5. Tomšů, 8. Strakoš, 45. Tomšů, 64. Marek
ŽK: 3. Honiš, 39. Meschaninov, 59. Helešic, 60. Alispahič , 73. Půda - 60. Njire
Rozhodčí: roske – Vysloužil, Pochylý
FC Baník Ostrava: Chmiel - Celba, Mešaninov, Honiš, Strakoš (62. Švehlík) - Ožvolda (62. Marek), Karčmář - Alispahić (62. Opatřil, 79. Lučić), Tomšů (62. Půda), Helešic - Szotkowski.
1.SC Znojmo FK: Doleček – Morong, Pokorný, Hříbek (c), Zezula (45. Slavík), Nehyba, Alaca, Bogner (46. Sokol), Njire (65. Holčapek), Lapeš (76. Dědič), Yilmaz

Komentář k zápasu

Baník vlétl do utkání jako uragán a v pouhých osmi minutách rozcupoval naše naděje na dobrý výsledek. Branky Marka Szotkowského, Dominika Tomšů a Marka Strakoše v podstatě určili ráz celého utkání. Ostravský brankář Chmiel mnoho práce neměl, pozor si vška musel dávat při rohových kopech, jež se nám sice dařilo dobře sehrát, s koncovkou už je to horší.

Baník o sobě dal vědět ještě v závěru první půle. Dominik Tomšů uzavřel pro nás opravdu děsivou první půli čtvrtým gólem. Žel nebyl to ještě konec utkání.

Domácí hned v úvodu druhého dějství dali najevo, že případné zdramatizování zápasu rozhodně nehodlají připustit. Ostravský kanonýr Marek Szotkowski dokázal ve 47. minutě zakončit pohlednou kombinaci. Stejný hráč pak o pár minuty později dokonal hattrick. Zkázu pak dokonal Jakub Marek.

Ohlasy

Roman Vojvodík (Znojmo): Předvedli jsme opravdu mizerný, odevzdaný výkon. Náš projev byl katastrofální a nestačil by snad ani na okresní přebor. Jediný, kdo by snesl přísnější měřítko, byl brankář Doleček a Hříbek s Pokorným.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies