FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka předvedla proti Slavii dobrý výkon, přesto je bez bodu

Juniorka předvedla proti Slavii dobrý výkon, přesto je bez bodu Š a t o v - Vzájemné zápasy juniorky se Slavií bývají pro oko diváka vždy velice zajímavé. A bylo tomu tak i tentokrát. V Šatově bylo k vidění sedm gólu a hned několik obratů. Našemu týmu se povedlo dotáhnout vedení soupeře z první půle a dokonce v druhém dějství obrátit vývoj utkání, bohužel nám to však Pražané oplatili stejnou mincí. Komplikací bylo, že brankář Konvalina musel dochytat utkání se zdravotními komplikacemi po střetu ze závěru první půle.

 
 
10.kolo, pondělí 28.9.2015
1.SC Znojmo FK - SK Slavia Praha-fotbal  3:4  (1:2)
Branky: 22. Njire (pen.), 69. Alaca, 71. Yilmaz – 18. a 79. Vukadinović, 45. Kuchta, 78. Fotr
ŽK: 4. Lukič, 51. Vukadinović
Rozhodčí: Julínek – Dobrovolný, Hájek
1.SC Znojmo FK: Konvalina – Morong, Pokorný, Alaca, Nehyba, Smiljanić (63. Sokol), R. Hříbek (c), Zezula, Yilmaz, Lapeš (78. Bogner), Njire
SK Slavia Praha-fotbal: Hrubeš – Švec, Gilian, Broukal, Kuchta, Doležal, Lukič (60. Vavrouš), Valenta (75. Fotr), M. Vukadinović Kocourek (c), Diop, Batka

Komentář k zápasu

První půle nabídla velice zajímavý fotbal, diváci se rozhodně nenudili. Do první šance se jeden z týmů dostal už v páté minutě, kdy se propracoval do dobré možnosti slavistický Diop. Konvalina však jeho jedovku vyrazil. Znojmo kontrovalo parádním momentem Nehyby. Ten možná i z více jak pětadvaceti metrů předvedl parádní volej, který zastavilo břevno. Alacu pak následně vychytal Hrubeš.

V 18. minutě přišel první gólový moment a Miljan Vukadinović se trefil opravdu parádně a vymetl šibenici. Jen tři minuty ale trvalo Jihomoravanům, než srovnali. Lapeš byl faulovaný v pokutovém území a penaltu bezpečně proměnil Stijepo Njire. Vrátit vedení mohl Slavii Doležal, ale narazil na připraveného Konvalinu.

Pak diktovalo tempo Znojmo, které v jedno chvíli dostalo soupeře pod drtivý tlak. Ale ani jedna z šanci nebyla proměněna. A tak přišel gól na druhé straně. Jan Kuchta se trefil v samotném závěru první půle. Na jeho trefě mělo možná podíl i to, že brankář Konvalina byl po předchozím střetu otřesený. A s problémy absolvoval i další část.

Druhý poločas začal zprvu opatrně. Poklidný začátek rozčísl přímým kopem Njire, ale na Hrubeše si ani tentokrát nepřišel. Ofenzivní festival se rozjel po vyrovnávající brance Ali Alaca v 69. minutě, byl z toho krásný angličan. O dvě minuty už pak šlo Znojmo do vedení, kdy skóre otočil Kubilay Yilmaz.

Ovšem i Slavii se povedlo nepříznivé skóre otočit. A to v krátkém časovém sledu. Vyrovnával nejprve střídající Oskar Fotr a zpět do vedení poslal sešívané Miljan Vukadinović. Domácí se ještě snažili utkání srovnat, ale to se nezdařilo a naopak ještě museli čelit nebezpečným brejkům Slavie.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies