FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka ve výborně formě, proti Slovácku třetí domácí výhra v řadě!

Juniorka ve výborně formě, proti Slovácku třetí domácí výhra v řadě! Z n o j m o - Náš juniorský tým potvrdil i v utkání se Slováckem, že se mu na domácí půdě v Šatově na jaře velice daří. Doposud zde neprohrál ani jednou, naopak zde má tři výhry v řadě a skóre 11:0! Utkání proti Slovácku mělo dva stěžejní momenty, úvodní brzký gól a v 17. minutě pak vyloučení brankáře hostí Sedláčka a zvýšení skóre z penalty na 2:0. Soupeř se sice i v oslabení statečně pral, své možnosti však v první půli neproměnil a v té druhé už jsme jasně směřovali k vysoké výhře. Hattrickem se blýskl náš nejlepší střelec Kubilay Yilmaz.

 
 
30. (Šatov), čtvrtek 16.4.2015
1.SC Znojmo FK - 1.FC Slovácko (Uherské Hradiště)  5:0  (3:0)
Branky: 10., 40., 71, Yilmaz (Alaca, Levai), 18. Njire (pen.), 58. Levai (Fukal)
ŽK: 45. Pilka, 78. Holek, 89. Machač
ČK: 17. Sedláček
Rozhodčí: Tomáš Klíma - Ivan Vostrejž, Jiří Polák
1.SC Znojmo FK: Doleček – Hrazdílek (c), Lapeš (46. Fukal), Honz (46. Celik), Alaca, Yilmaz, Levai, Nehyba, Njire, Pokorný, Ledecký (46. Bogner)
1.FC Slovácko (Uherské Hradiště): Sedláček – Palička (18. Semanko), Pilka, Petrucha, Jeleček, Machač, Holek (c), Groulík (41. Rusňák), Michna, Antwi, Vojtíšek (68. Tesař)

Komentář k zápasu

Oba týmy začaly utkání aktivně. Z vedení se ale radoval domácí tým. Pas z pravé strany dokázal k tyči usměrnit Kubilay Yilmaz. Slovácko se ihned snažilo o odpověď, ovšem bez nějakého účinku. Velký problém nastal pro hosty v 17. minutě. Brankář Sedláček si došel pro míč mimo vápno, avšak zaváhal a míč mu uzmul Lapeš. Gólman následně znojemského útočníka fauloval a viděl červenou kartu. K penaltě se postavil Stijepo Njire a s přehledem překonal střídajícího brankáře Semanka.

Slovácko to rozhodně nezabalilo, zvláště Vojtíšek pořádně obranu Jihomoravanů trápil. Ale nejprve ho zastavilo břevno, pak mířil těsně vedle a do třetice ho vychytal brankář Doleček. Na druhé straně se musel Semanko vyznamenat proti parádní střele Kubilay Yilmaze. Stejný hráč se ale přece jen prosadil. Po krásné akci Alacy nedal brankáři šanci.

Ve druhé půli se i přes početní oslabení snažilo Slovácko převzít iniciativu, ale v ofenzivě se mu příliš nedařilo. Naopak v obraně hosté kupili chyby a výsledkem byly samozřejmě nepříjemnosti, které měly velmi blízko k dalším brankám. Znojmo si na čtvrtou branku počkalo do 58. minuty. Střídající Fukal výbornou přihrávkou uvolnil na levém křídle Martina Levaie a ten si počínal v zakončení velice jistě.

Když pak v 71. minutě dokonal svůj hattrick po pasu na zlatém podnosu od Levai Kubilay Yilmaz, nikdo už o výhře Znojma v tomto utkání nepochyboval. Slovácko se sice mohlo dočkat čestného úspěchu, ale Doleček v 74. minutě vystihl Holkovu kličku.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies