FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Posílená juniorka si poradila s klokany

Posílená juniorka si poradila s klokany Š a t o v - Při pohledu na obě základní jedenáctky byly papírové předpoklady na naší straně a nakonec se potvrdily. Výhra na Bohemians 1905 se však zprvu nerodila lehce. Do vedení jsme se dostali až v závěru první půle, kdy se štěstím trefil Lapeš. V druhé půli soupeř v ofenzivě přidal a brankář Konvalina nás musel podržet. Po pojistce Levaia a krásném přímáku Njireho už ale o vítězi nebyl pochyb.

 
 
29. (Šatov), pondělí 13.4.2015
1.SC Znojmo FK - Bohemians Praha 1905  3:0  (1:0)
Branky: 41. Lapeš, 68. Levai, 82. Njire
ŽK: 84. Pokorný – 24. Řezníček, 74. Krch, 81. Rothe
Rozhodčí: Ondřej Cieslar - Ondřej Pelikán, Marek Podaný
1.SC Znojmo FK: Konvalina – Hrazdílek (55. Celik), Lapeš, Bogner (46. Yilmaz), Pázler (70. Z. Hříbek), Alaca (79. Honz), Levai, Nehyba, Njire, Pokorný, R. Hříbek.
Bohemians Praha 1905: Šrámek – Žaloudek, Košata, Řezníček, Koštýř, Pejša, Havel, Kubec, Krch, Hejno (45. Rothe), Malina.

Komentář k zápasu

V základní jedenáctce Znojma se objevilo hned pět hráčů A-týmu - Levai, Njire, Lapeš, Pázler a Roman Hříbek. A právě oni hráli v zápase důležitou roli, tři z nich se totiž dokázali gólově prosadit.

Úvod utkání byl však vyrovnaný, pokud pomineme hlavičku do břevna Lapeše z patnácté minuty. V dalším průběhu se toho moc zajímavého nedělo. Až ve 41. minutě se opět do hlavní role dostal Pavel Lapeš. Obrana hostí hlavičkou odvrátila míč ve vápně jen ke znojemskému útočníkovi, který i trochu se štěstím poslal míč k tyči. Brankář Šrámek sice zasáhl, loptu už ale vyrážel za brankovou čarou.

Do druhého dějství vstoupili klokani s vyšší intenzitou v ofenzivní části. Skóre ale mohli v úvodu navýšit domácí, to když Alaca z úhlu trefil tyč. Hosté se dostali do své velké příležitosti v 67. minut, Jihomoravany ovšem podržel brankář Konvalina. Vzápětí se pak potvrdilo otřepané pravidlo - nedáš, dostaneš. Martin Levai se dostal do úniku a dokázal brankáře Šrámka prostřelit.

I tak z toho mohlo být ještě drama. Opět to byl ale znojemský brankář, který odmítl dalším dobrým zákrokem drama v podobě snížení. Definitivní podobu skóre dal Stijepo Njire, jenž se trefil krásně z přímého kopu.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies