FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Čisté konto Konvaliny, hattrick Yilmaze a první jarní výhra juniorky!

Čisté konto Konvaliny, hattrick Yilmaze a první jarní výhra juniorky! Š a t o v - Ani silný vítr, ani déšť, ani kroupy nerozhodily náš juniorský tým v cestě za první jarní výhrou. V Šatově se opravdu vzhledem k počasí ženili všichni čerti, bitvu proti Teplicím jsme však zvládli skvěle. V první půli jsme postavili pro plný počet bodů pevné základy v podobě dvou branek Yilmaze, jenž pak v druhém dějství dokonal hattrick. Při šancích soupeře nás pak výrazně podržel brankář Konvalina. To vše dohromady znamenalo velice příjemné vítězství.

 
 
27. (Šatov), pondělí 30.3.2015
1.SC Znojmo FK - FK Teplice  3:0  (2:0)
Branky: 10., 36., a 76. Yilmaz.
ŽK: 38. Alaca.
Rozhodčí: Emanuel Marek - Petr Antoníček, Tomáš Sedláček
1.SC Znojmo FK: Konvalina – R. Hříbek (Z. Hříbek), Pokorný, Hrazdílek (c), Celik – Sokol (82. Dobrovolný), Nepožitek, Levai (71. Krejčí), Alaca – Bogner (81. Landšperský), Yilmaz
FK Teplice: Lipš – Heger (c), M. Procházka, Richter, Stibor (61. Batelka), D. Procházka (80. Schettl), Strada, Kodeš, Batryn, Horvát, Uhlíř (46. Výborný)

Komentář k zápasu

Počasí dobré možná tak na pouštění draků, takové byly podmínky na hřišti v Šatově. Foukal opravdu silný vítr a místy do těchto neduhů počasí začalo i mírně poprchat. Výhodu hrát s větrem mělo v první polovině domácí mužstvo. Znojmo se také dostalo jako první do vedení. Kubilay Yilmaz napřáhl již v desáté minutě ze střední vzdálenosti a ani zásah brankář Lipše cestě míči do sítě nezabránil.

Teplice o sobě poprvé daly vědět v 16. minutě, kdy zpoza vápna pálil nebezpečně Kodeš. Konvalina ovšem dokázal míč vyrazit a následnou možnost dorážky překazil hostům částečně vítr. Hosté začínali být aktivnější, ovšem několik jejich protiútoků skončilo špatným řešením ve finální části.

Severočeši mohli litovat. Ve 36. minutě se dostal pas z levé strany do vápna, kde si na něj počíhal Kubilay Yilmaz a i podruhé dokázal překonat brankář Lipše. Byla to velká chladnokrevnost v zakončení, znojemský útočník si počkal až půjde gólman na zem a pak jej přehodil. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro svěřence Tibora Dudy.

Během přestávky se počasí ještě výrazně zhoršilo a přibyly i kroupy. Hráčům na hřišti tak nebylo co závidět. Druhé dějství odstartovalo přímým kopem Nepožitka, jehož ránu pod břevno vyškrábl brankář Lipš a posléze střelou těsně vedle Sokola. Pak už se oháněl jeho kolega na druhé straně. Gólman Konvalina Znojmo několikrát výrazně podržel a dokázal zlikvidovat velké šance Daniela Procházky i Výborného.

O výhře domácích definitivně rozhodla 76. minutě a dokonání hattricku Kubilaye Yilmaze, jenž si pohrál s obranou a rozvlnil síť. Ve zbývajících minutách už Znojmo výsledek kontrolovalo a mohlo slavit svoji první jarní výhru.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies