FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorce se zápas v Příbrami vůbec nezdařil

P ř í b r a m / Z n o j m o - Juniorský tým měl za sebou i v mladé sestavě velice dobré výkony, zápas 7. kola Juniorské ligy se mu ale ani trochu nevydařil. Příbram od začátku utkání měla převahu a nakonec zvítězila vysokým rozdílem 7:0. Domácí měli v sestavě několik zkušených hráčů, věkový průměr její jedenáctky byl 20.8, ta naše byla v průměr o dva roky mladší.

 
 
7. (Na Litavce), pondělí 1.9.2014
1.FK Příbram - 1.SC Znojmo FK  7:0  (4.0)
Branky: 17. a 53. Ježdík, 23. a 43. Řezáč, 41. Junek a 82. Junek, 65. Tarczal
ŽK: 47. Le Minh, 81. Lama
Rozhodčí: Olga Zadinová - Nikola Šafránková, Lucie Šulcová
1.FK Příbram: Kočí – Krameš, Tarczal, Danoski (35. Junek), Ježdík, Kilián (61. Hlinka), Brandner (69. Sandr), Kvída (61. Michalec), Řezáč, Tregler, Šindelář (C).
1.SC Znojmo FK: Konvalina – Dobrovolný (46. Slavík), Hrazdílek, Vala, Kirschner (70. Landšperský), Le Minh, Lama, Nehyba, Janák (66. Sokol), Bogner (46. Yilmaz), Hříbek (C)

Komentář k zápasu

V sestavě Příbrami se objevilo několik starších hráčů - Danoski, Tarczal, Kvída. Náš opět velice mladý tým bylo doplněn pouze o jednoho zkušenějšího hráče, kterým byl Roman Hříbek. Příbram měla od úvodu utkání více ze hry a brankář Konvalina musel řešit řadu svízelných situací. V 17. minutě se dostali domácí do vedení po dorážce Petra Ježdíka a posléze přišla i druhá rychlá branka, kterou měl na svědomí Filip Řezáč.

Dvě rychlé branky náš tým nalomily a na Příbram měla i nadále mnoho šancí. Konvalina měl plné ruce práce, ovšem v závěru první půle musel lovit znovu dvakrát míč ze sítě. Branky padly opět v krátkém sledu. Nejdříve rozvlnil síť Jiří Junka a po něm i Filip Řezáč.

Ani druhý poločas nezačal pro svěřence trenéra Aleksijevice dobře. V 53. minutě zužitkoval centr Petr Ježdík a zvýšíl skóre. Střelecká chuť navíc domácí neopustila a přidali ještě další dvě branky. V 65. minutě Daniel Tarczal a v 82. pak Jiří Junek.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies