FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka v Šatově nezaváhala a přejela Pardubice

Juniorka v Šatově nezaváhala a přejela Pardubice Š a t o v - Hrát proti poslednímu týmu je vždy ošidné, náš tým to však zvládl na jedničku. Na hřišti existoval v podstatě pouze jeden celek. Svěřenci trenéra Dudy už po první půli vedli 3:0 a vypracovali si i další šance. V druhé půli navíc muselo Znojmo dohrávat o deseti, když se už po všech využitých střídáních zranil Comara. I přesto ale dokázalo vstřelit ještě čtvrtý gól.

 
 
35. (Šatov), čtvrtek 1.5.2014
1.SC Znojmo FK - FK Pardubice  4:0  (3:0)
Branky: 9. Stáňa, 10. Lama, 15. Cihlář, 65. Kirschner
ŽK: 87. Kirschner – 21. Mandutz, 45. Portyš, 51. Fidler, 58. Růžička.
Rozhodčí: Adámková – Hájek, Hanaková.
1.SC Znojmo FK: Doleček – Honz (46. Uchenna), Pokorný, Odehnal, Šálek (46. Jarić) – Slavík (46. Vala), Liener – Stáňa (56. Kirschner), Lama, Cihlář (K) (46. Janák) – Comara.
FK Pardubice: Truhlář (88. Ouředník) – Křivka (C), Strouhal, Portyš, Mandutz, Krejčí, Rydval (66. Mayer), T. Konvalina (56. Klír), Růžička, Fidler, Pešek.
Počet diváků: 225

Komentář k zápasu

Před více než 200 diváky začalo Znojmo podle předpokladů aktivně, že bude hrát takový prim ale možná nikdo z přítomných nečekal. Domácí hráli s velikou chutí a prakticky se nehnuli z poloviny soupeře. Už v úvodu o sobě dal vědět malý štírek z Pobřeží Slonoviny Lama. Ten bavil diváky svými průniky a šikovností a dělal Pardubicím po celý zápas obrovské problémy. V šesté minutě se poprvé přehnal přes obranu, pálil ale nad. V deváté minutě už ale otevřel skóre Bronislav Stáňa. Ten na poslední chvíli po svém průniku trefil míč bodlem a lopta zaplula k tyči. Znojemská radost ještě nestačila doznít, a už to bylo 2:0. Minutu po první brance se nepovedlo Pardubicím odvrátit centr a dostal se k němu Liener. Ten sice neskóroval, k dorážce se ale ještě dostal Michel Sebastien Lama.

Dvoubrankové vedení domácí tým rozhodně neuspokojilo a v patnácté minutě znovu udeřil. Lama prošel přes tři hráče a centrem našel ve vápně úplně osamoceného Tomaše Cihláře, který si míč stačil zpracovat a uklidit do brány. Krátce poté mohl přidat další branku Honz, jenž pálil z druhé vlny. Vyznamenal se ale brankář Truhlář. Comarova střela pak těsně minula tyč. Šancím ale nebyl konec a Pardubice mohly být rády, že do přestávky už neinkasovaly. Přičemž hlavně Lama měl několik dobrých šancí.

Za klidného vedení Znojmo prostřídalo do druhé části sestavu. I přesto se však hrálo na jednu bránu, i když už ne s tak velkou intenzitou šancí. Domácím se ovšem ještě situace zkomplikovala. V 60. minutě se totiž zranil Comara a odkulhal ze hřiště. Jelikož pak Jihomoravané neměli žádnou možnost ke střídání, museli dohrát zápas o desíti. Takřka vzápětí toho Pardubice málem využily. Největší šanci hostů v utkání ovšem Doleček Rydvalovi zlikvidoval. Tato možnost ale rozhodně nebyla nějakým náznakem tlaku Východočechů.

I v oslabení si Znojmo dokázalo vypracovat šance a dokonce vstřelit čtvrtý gól. Ten vsítil střídající Petr Kirschner, který zužitkoval krásný průnik Lamy. Ten se tak stal hráčem utkání - jeden gól vstřelil a dva připravil, a to měl ještě i další šance. Nakonec už se ale skóre neměnilo. Znojmo potřetí v řadě zvítězilo a momentálně hraje ve veliké pohodě.

Ohlasy

Tibor Duda (Znojmo): Brzy jsme se dostali do vedení, začátek se nám z pohledu vstřelených branek velice povedl. Pak už jsme víceméně hru kontrolovali. Chtěli jsme dát co nejvíce příležitosti i ostatním hráčům, tak jsme to do druhé půle hodně prostřídali. Neříkám, že by se nám to vymstilo, ale přišlo zranění a museli jsem dohrávat v deseti.

Kamil Řezníček (Pardubice): Zápas jsme jednoznačně prohráli našich chybách. Soupeř byl v první půli lepší, rychlejší. Využil mírného protivětru, během chvíle rozhodl utkání třemi rychlými góly. V první půli jsme nebyli vůbec nebezpeční. V druhé části jsme trochu prostřídali, protože jsme hráče potřebovali pošetřit, jelikož juniorka funguje zároveň i jak tým rezervní. Domácí do druhé půle také hodně prostřídali, čímž se hra trochu vyrovnala. Znojmo zaslouženě zvítězilo.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies