FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Šatov juniorce svědčí, poradila si zde s Bohemians 1905

Šatov juniorce svědčí, poradila si zde s Bohemians 1905 Š a t o v - Na podzim Znojmo stihlo v Šatově odehrát jedno utkání a bylo vítězné. Nyní se juniorka do Šatova vrátila a toto prostředí jí evidentně svědčí. Dokázala zde vyhrát i tentokrát, když si poradila s Bohemians 1905 především po skvělém výkonu v první půli. V té druhé už si pak dokázal náš tým vedení i přes některé ošemetné situace pohlídat.

 
 
30. (Šatov), čtvrtek 3.4.2014
1.SC Znojmo FK - Bohemians Praha 1905  3:1  (3:0)
Branky: 7. a 32. Kirschner, 28. Uchenna – 50. Kostka.
ŽK: 7. Liener, 56. Hříbek, 62. Jurić, 68. Kirschner – 31. Řezníček , 87. Bartůněk.
Rozhodčí: Petr Mikel - Hrůza, Tesař.
1.SC Znojmo FK: Doleček (C) – Hříbek, Pokorný, Jurić, Šálek – Hrazdílek (28. Janák), Liener – Stáňa, Haurdić, Uchenna (53. Slavík) – Kirschner (77. Saglam).
Bohemians Praha 1905: Bartůněk – Ibeagha, Krivošev, Trýzna (C), Kraus, N´Dekre, Havel, Trnka, Řezníček (46. Kostka), Šmíd, Hejno (37. Artemuk).
Počet diváků: 140

Komentář k zápasu

Utkání začalo Znojmo ve velkém stylu. Naopak soupeři začátek vůbec nevyšel a klokani se jen těžko dostávali do zápasu. Problémy s kombinací a časté ztráty míče tak měly příčinu i v brzkém gólu domácího týmu. Jihomoravané ho vstřelili po krásné akci, kterou načal Haurdić a přes Stáňu se dostal míč až k Petru Kirschnerovi, jenž prakticky střílel do prázdné brány. Svěřenci trenéra Dudy hráli i nadále s velkou chutí, postupně se však do hry dostávali i klokani. V 11. minutě pořádně protáhl Dolečka svojí jedovkou Trnka. O pár minut později pak mohl srovnat Hejno, s jeho hlavičkou si ale znojemský brankář i nadvakrát poradil.

Domácí byli v útoku velmi efektivní. Tento fakt potvrdil ve 28. minutě Ugwu Uchenna. Nigerijský štírek se dostal ve vápně k míči a zamířil přesně k tyči. O čtyři minuty později ho navíc napodobil Petr Kirschner. Jeho druhý gól v utkání byl opravdu parádní. Z hranice vápna z první krásně obstřelil brankáře Bartůňka. Ani za tohoto stavu se ale Pražané nevzdali. Buď ovšem narazili na skvělého Dolečka, nebo na břevno znojemské brány. To orazítkoval v tutové šanci v závěru první půle N´Dekre.

Bohemians nastoupili do druhého dějství aktivně a už v 50. minutě mohli slavit snížení. K odraženému míči se v pokutovém území dostal Dominik Kostka a zachoval chladnou hlavu. V 55. minutě mohlo být pro hosty ještě veseleji. Po rohu se prosadil Šmíd, ovšem rozhodčí viděl faul na brankáře Dolečka, což celou lavička Bohemians doslova nadzvedlo.

Znojmo v druhé půli nenavázalo na skvělý výkon z první části a tahalo za kratší provaz, soupeř však nedokázal své šance zužitkovat. Když v 82. minutě orazítkoval Kraus svojí skákavou střelu tyč, bylo už o vítězi utkání prakticky jasno. Domácí už si dvoubrankový náskok pohlídali a mohli oslavit svoji druhou jarní výhru.

Ohlasy

Tibor Duda (Znojmo): Dobře jsme zvládli první půli, v proměňování šancí jsme byli takřka stoprocentní. I proto jsme vedli po první části 3:0. I přes důraznou domluvu o přestávce, že se hraje na dva poločasy, aby hráči nepodlehli nějakému uspokojení, jsem to opět viděl. S druhou půlí už tak velká spokojenost tedy nebyla. I tak si myslím, že jsme zaslouženě vyhráli.

Tomáš Požár (Bohemians 1905): Nejeli jsme k zápasu úplně v ideálním složení. Museli jsme tým doplnit dorostenci, kteří včera odehráli těžké utkání s Opavou. Paradoxně dorostenci, ať už se to týká Trnky nebo Krivoševa, byli v první půli jedinými nositeli alespoň nějaké kvality v našem týmu. Ostatní hráči neměli na začátku zápasu takový přístup, jaký jsme si představovali. Góly jsme si prakticky dali sami, to jsou opakující se chyby. I přes trapný výkon v první půli, jsme si dokázali vypracovat dobré příležitosti. Druhá půle potom byla hra na jednu bránu z naši stranu. Tam můžu klukům pramálo vytknout. Škoda neproměněných šancí, kterých bylo hodně. Hodně nám pomohl rychlý gól na začátku druhé půle na 3:1. Dali jsme gól i na 3:2, bohužel rozhodčí odpískal faul. Dle mého názoru, a myslím i většiny diváků, to ale bylo čisté. Gólman nedosáhl na míč a Šmíd ho přehlavičkoval. Mohlo to být ještě zajímavější.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies