FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka Sigmu podruhé v sezóně porazit nedokázala

O l o m o u c / Z n o j m o - Sigma oplatila Znojmu porážku v prvním vzájemném utkání a v zápase, ve kterém měla převahu, zvítězila 3:0. Náš tým se musel bránit několika šancím soupeře a definitivně se rozhodlo a výhře Olomouce v druhé půli. V té domácí pojistili dvěma brankami své vedení z prvního poločasu. Největší šance Znojma, kterou měl Kirschner skončila na tyči.

 
 
23.kolo, čtvrtek 21.11.2013
SK Sigma Olomouc - 1.SC Znojmo FK  3:0  (1:0)
Branky: 13. Můčka, 50. Ševčík, 82. Holub
Rozhodčí: Mikel - Machálek, Trávníček
SK Sigma Olomouc: Chvěja – Vavřík, Kotouč, Štěrba, Můčka (C), Richter (63. Stříž), Holub, Ševčík, Schmidt (51. Hladík), Texl, Langer (46. Nešický).
1.SC Znojmo FK: Doleček (C) - Frechka (73. Janák), Hrazdílek, Odehnal, Melecha - Šrámek, Buchta (46. Honz)- Hověz (66. Čermák), Tomeček, Stáňa - Kirschner.

Komentář k zápasu

Do předehrávky 23. kola vstoupilo Znojmo i s navrátilcem z reprezentačního turnaje české U18 v Turecku (budeme ještě informovat) Petrem Kirschner. Talentovaný útočník ale musel sledovat od úvodu olomouckou převahu. Ta vyústila už ve 13. minutě gólem Jakuba Můčky. Doleček sice skvěle vychytal Schmidta, ale proti dorážce Můčky byl již bezmocný. Znojmu se nedařilo soupeře nějak zatlačit, naopak to byl právě on, kdo si vytvářel další velké možnosti. V 35. minutě nebezpečně pálil z otočky Schmidt, ale ani tentokrát neměl štěstí a jeho pokus mířil těsně vedle brány. Stejně dopadl i v závěru půle Ševčík.

Ve druhé části přidali Olomoučtí celkem rychle pojistku na svoje vedení. A v 50. minutě skóroval Petr Ševčík. Dvou brankový náskok dal domácím pohodu, což se samozřejmě projevovalo. V dalším průběhu utkání byly v permanenci obzvláště tyče. V 65. minutě trefil brankovou konstrukci Hladík a v 77. minutě dopadl obdobně v největší znojemské šanci zápasu Kirschner. Skóre se ovšem nakonec ještě jednou změnilo. Po Texlově centru se dokázal prosadit Michal Holub a dal tak výsledku zápasu konečnou tvář. Je třeba také připomenout, že v sestavě Znojma se objevilo na zkoušku další nové jméno Olexandr Frechka. Naši juniorku čeká na podzim už pouze jeden zápas, příští čtvrtek přivítá v Jevišovicích pražskou Spartu.

 
Zápasový servis

Další

Video

  • Juniorka: SK Sigma Olomouc - 1.SC Znojmo FK 3:0 | přehrát
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies