FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Juniorka po přestřelce zdolala Jihlavu

J e v i š o v i c e - Náhradní zápasové domoviště tentokrát po Šatovu převzaly Jevišovice. Na umělé trávě byl k vidění velmi útočný fotbal. Vždyť už ve druhé minutě bylo skóre 1:1 a jen u toho rozhodně neskončilo. Klíčovým okamžikem bylo vyloučení jihlavského Urbánka ve 28. minutě. V tu dobu už vedlo Znojmo 2:1 a ve druhé části postupně navýšilo náskok až na 4:1. Hosté ale i v oslabení srdnatě bojovali, nakonec jim to však alespoň na bod nestačilo.

 
 
20.kolo, pondělí 18.11.2013
1.SC Znojmo FK - FC Vysočina Jihlava  5:3  (2:1)
Branky: 1. a 18. Crnkić, 47. Tomeček, 49. Celik, 80. Šrámek – 2. a 64. Teplý, 78. Kotnour.
ŽK: 35. Buchta.
ČK: 28. Urbánek.
Rozhodčí: Hájek - Pochylý, Černý.
1.SC Znojmo FK: Doleček (C) – Honz (61. Pokorný), Hrazdílek (84. Černák), Odehnal, Melecha - Buchta, Šrámek - Tomeček (59. Le Minh), Yilmaz, Celik - Crnkić (55. Hověz).
FC Vysočina Jihlava: Vejmola – Berky, Pedro, Demeter, Urbánek (C), Fulnek, Šuta (73. Kotnour), Kučera, Levai (46. Kelber), Teplý, Tomovič.
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Rychlost blesku. Jinak se snad ani nedá začátek utkání nazvat. Už v první minutě totiž Nermin Crnkić otevřel skóre a poslal Znojmo do vedení. To by možná nebylo tak neobvyklé, ale už o minutu později bylo vyrovnáno. Z nepřímého kopu se totiž trefil Jakub Teplý. Tito momenty předznamenaly další události utkání. Hralo se nahoru dolů a k vidění byla spousta šancí, a to převážně na straně Jihlavy. Jihomoravany ale podržel skvělými zákroky brankář Doleček, kterého hostující hráči v chladném počasí pořádně zahřáli. Co se však nepovedlo Vysočině, to se povedlo Znojmu. V 18. minutě předvedli domácí ukázkovou akci a po ose Tomeček, Celik, Yilmaz se dostal míč až k Nerminu Crnkićovi, který se nemýlil.

Vedoucí branka Znojma byla důsledkem toho, že Znojmo postupně vyrovnalo hru. Jihlava ovšem stále zlobila. Obraně dělal problémy na pravém křídle především Fulnek, přes něj šla řada nebezpečných akcí. Hosty ovšem zradilo buď zakončení, nebo výborný Doleček. Do kabin se tak šlo za příznivějšího stavu pro svěřence trenéra Dudy.

Začátek druhého dějství začal podobně jako první půle, tedy rychlými brankami. V 47. minutě se prosadil Václav Tomeček a o dvě minutě později na něj navázal Abdullah Celik, jenž dorazil do brány vyraženou střelu Honze. Vše se v tu chvíli zdálo zdánlivě rozhodnuté, ale chyba lávky. Jihlava i v oslabení dál srdnatě bojovala, domácí navíc sestavu řádně prostřídali a do hry se tak dostali i někteří dorostenci.

Odměnou za snahu byla pro Vysočinu branka ze 64. minuty, kdy se k hlavičce dostal Jakub Teplý a zamířil přesně k tyči. Na pořádně drama to pak vypadalo po třetí brance Jihlavy, kterou dal pohodlně do prázdné brány po akci Teplého Jan Kotnour. Hned o dvě minuty později, tedy v 80. minutě, však Znojmo odpovědělo a vítězství definitivně pojistil Tomáš Šrámek.

Ohlasy

Tibor Duda (Znojmo): Po delší době mohu být spokojený jak s výsledkem, tak s předvedenou hrou. Jihlavu jsem předčili v atributech, které já beru - důraz a jednoduchá hra. Dostali jsem tři branky, s čímž sice nemůžu být spokojený. Ale ve druhé půli jsme sestavu prostřídali. Někteří kluci nastoupili vůbec poprvé - například na stoperu Pokorný z dorostu.

Pavel Procházka (Jihlava): Z naší strany to byl velmi špatný taktický výkon. Hráči se nedokázali vypořádat s malým rozměrem hřiště. Nezvládli to takticky, chyběly nám osobní souboje, které jsme prohrávali. Z toho také pramenily chyby. Dostali jsem pět gólů, což je strašně moc. Jsme velice nespokojení.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies