FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Výborně! Juniorka zdolala klokany a veze z venku tři body

P r a h a - To co se nepovedlo před několika dny A-týmu v Gambrinus lize, to se povedlo Znojmu v juniorské lize. Juniorka totiž dokázala porazit Bohemians 1905 a opět si mohla po delší době vychutnat pocit z výhry. Hosté si vypracovali dvakrát v utkání dvoubrankový náskok, na který klokani dokázali odpovědět vždy pouze snížením.

 
 
10.kolo, čtvrtek 12.9.2013
Bohemians Praha 1905 - 1.SC Znojmo FK  2:3  (1:2)
Branky: 34. Hejno, 76. Řezníček – 23. Juhaňák, 27. Hájek, 63. Kirschner.
Rozhodčí: Jiří Houdek - Dušan Pospíšil, Ladislav Szikszay
Bohemians Praha 1905: : Havránek – Malina, Cseh (59. Pechr), Ksandr, Košata – Barták (59. Trnka), T. Šebek (70. Trýzna), Kraus, Havel, Hubínek (30. V. Šebek) – Hejno (75. Řezníček).
1.SC Znojmo FK: Doleček – Šrámek, Jurič (10. Hlávka), Simerský, Melecha – Hověz (67. Uchenna), Lacko, Hrošovský, Hájek (89. Čermák) – Juhaňák (59. Kirschner), Vašíček.
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Úvod nabídl několik střeleckých pokusů, které však oba gólmany nijak výrazněji neohrozily. Domácí byli o něco aktivnějším týmem, ovšem do vedení šli hosté. Obstaral ho Luděk Juhaňák a Znojmo díky této brance udělalo důležitý krok ke třem bodům. Šance na výhru poté ještě výrazněji vzrostla ve 27. minutě, kdy se po rychlém protiútoku prosadil Aleš Hájek. Klokani se samozřejmě s tímto stavem nechtěli smířit a ve 34. dokázali snížit po pěkné kombinační akci, ne jejímž konci byl Martin Hejno.

Bohemians se v úvodu druhé části snažili co nejrychleji o vyrovnání, naráželi ale na konsolidovanou a pevnou obranu soupeře. Situace se navíc domácím velmi zkomplikovala po třetí znojemské brance ze 63. minuty, kdy se trefil střídající Petr Kirschner. Domácí na útočení nerezignovali ani za tohoto stavu, ovšem stále se nemohli vypořádat se znojemskou obranu. Povedlo se to alespoň Jakubu Řezníčkovi, který svůj tým dostal na dostřel a zdramatizoval tak závěr zápase. Našemu týmu se ovšem podařilo těsný náskok udržet a vybojovat po delší době tři body.

Ohlasy

Tibor Duda (Znojmo): Z venku jsou tři body vždy dobré, střelecky se prosadili mladí kluci. Takže z tohoto pohledu dobré a i co se týká zápasu jsem spokojený.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies