FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Krajský přebor dorostu

Osmnáctka vyhrála v pohodě 6:0 a začíná se zvedat v tabulce. Šestnáctka podruhé na podzim nevyhrála a bere bod za remízu. Podrobnosti čtěte.

 
 
 
Sobota 16.10. 2010
Starší dorost B - U 18
1. SC Znojmo "B" - Tatran Starý Lískovec 6:0 (3:0)
Branky: Hověz 2, Bula, Vítek, Kazdera, Benda
Ž.K Karásek
Č.K Šplíchal
Sestava: Bula R. - Peřinka (66. Honz), Šplíchal, Karásek, Sobotka - Le Minh, Vítek, Bula V. (46. Nováček), Juhaňák Luděk - Hověz, Kazdera (71. Benda)

Do dnešního utkání jsme šli z jasným cílem a to vyhrát a posunout se v tabulce do klidnějších vod. Utkání jsme měli po celou jeho dobu pod kontrolou. V 10. minutě z trestného kopu prověřil brankáře Bula Vojtěch. Ve 20. minutě se už tentýž hráč nemýlil, když po samostatné akci po teči hostujícího hráče dopravil míč do sítě, 1:0. Ve 23. minutě už bylo zase veseleji, Kazdera prodloužil hlavou míč na Hověza a ten zvýšil na 2:0. Ve 26. minutě to bylo už rozdílem tří branek, agilní Hověz vystřelil, brankář vyrazil míč přesně k nohám Vítka ten navýšil účet utkání. Naši hráči hosty v první půli jednoznačně přehrály.

Do druhé půle vstoupili hosté o něco lépe jak do první, v 52. minutě trefil Peloušek tyč branky Radka Buly. V 61. minutě podnikli hosté brejk, který chytil před dotírajícím útočníkem Bula do náruče. Hostující hráč do našeho brankáře nastrčil Šplíchala, který nesmyslně oplácel a dostal červenou kartu. V 64. minutě se po centru ze strany prosadil Kazdera, 4:0. V 71. minutě Kazdera našel Hověza, který proměnil a zvýšil na 5:0. V 82. minutě překopl obránce hostí Karásek, Benda si míč přistčil a uzavřel skóre na 6:0 pro naše barvy.

"Dnešní utkání jsme měli celou dobu pod kontrolou. Hosté měli jednu vážnou situaci, kdy trefili tyč. Vítězství je důležité a cenné, jedinou kaňkou je červená pro Šplíchala. " řekl po utkání vedoucí mužstva Zdeněk Barteis.

Mladší dorost B - U 16
1. SC Znojmo "B" - Tatran Starý Lískovec 3:3 (3:2)
Branky: Novák, Vala, Pospíchal
Ž.K. Hrazdílek
Sestava: Chmela - Vrbka (60. Binder), Ošmera, Kolegar, Buriánek - Vala, Htazdílek, Nehyba (65. Le Minh) - Novák (55. Šišlák), Golomb (41. Zvěřina), Pospíchal

Utkání pro naše mladíky začalo velmi slibně ve 3. minutě unikl Pospíchal, vystřelil tvrdě a jeho střelu dorazil za záda brankáře Novák, 1:0. Ve 14. minutě bylo srovnáno. První chybou byl zbytečný faul Nováka u šestnáctky. Z následného přímého kopu se po skumáži před bránou prosadili hosté, 1:1. Ve 21. minutě podnikl brejk Pospíchal, naservíroval na Golomba, který trefil brankáře a Vala se v dorážce opět nemýlil, 2:1. Ve 30. minutě hosté opět srovnali. Ošmera si zařval na dlouhý míč pověstné "mám", ale neměl a hostující útočník veděl kam míč patří, 2:2. Ve 38. minutě poslal dlouhý míč za obránce Vala a Pospíchal svůj únik proměnil, 3:2.

Druhá půle se odehrávala ve stejně vlažném tempu jako ta první. První vážnější šance byla na programu v 54. minutě, když byl faulovaný Novák ve velkém čtverci, ale penaltu sám postižený kopl vedl. V 62. minutě jsme zahrávali rohový kop, Ošmera mířil hlavou do tyče a z následné dorážky trefil Buriánek břevno. Neproměnění jedné z těchto šancí se nám stalo osudným, když v 78. minutě rozhdočí odpískal spornou penaltu po faulu našeho brankáře a hosté srovnali na 3:3.

"Bez bojovnosti a nasazení se nedá porazit nikdo. Devět hráčů hostů mělo zápas starších v nohách a my jsme je nedokázali uběhat a dostat pod tlak. Vše k čemu jsem nabádal hráče zůstalo v kabině. Na jednu stranu jsem rád, že jsme nevyhráli, jelikož jsme si to nezasloužili. Přístup několika hračů mě zklamal." řekl podrážděně po utkání trenér Miroslav Paul.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies