FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dorost byl o víkednu úspěšný z poloviny

Devatenáctka doma nestačila na Zbrojovku Brno "B", osmnáctka vyhrála důležitý zápas v Židenicích, sedmnáctka tahala celý zápas za kratší konec a prohrála rozdílem tří branek, šestnáctka vyhrála a je stále první. Podronosti níže.

 
 
 
Neděle 9.10. 2010
Starší dorost A - U 19
1. SC Znojmo - Zbrojovka Brno "B" 1:3 (0:2)
Ž.K. 0
Sestava: Doleček - Peřinka (67. Sobotka), Slušný, Honz, Chaloupka - Benda (85. Vítek), Jakub, Bula V., Šplíchal (71. Ulrych),Matůškovič - Šabaka

Ještě před utkáním nám všem udělalo velkou radost, že se v zápise o utkání objevili jak Sedláček, který laboroval přes půl roku s kolenem tak i Ulrych, ktarý se zranil na začátku probíhající sezóny. Klukům přejem hodně zdraví a brzký návrat do té nejlepší formy.

Do utkání jsme vstoupili náporem. Ve 2. minutě střílel Šabaka a brankář hostí vyrazil na roh. Z následného rohu hlavičkoval Bula a míč zastavilo břevno. Hosté poté byli nastěhovaní na naší polovině, ale bez vážnější šance. Až se rozběhla 23. minuta tak vyhrál souboj s Honzem Vávra a prostřelil Dolečka, 0:1. Ve 38. minutě si dal vlastní branku Slušný, když si srazil míč do sítě po centru z pravé strany. Ve 42. minutě se míče ujal Vávra, přihrál Frimmelovi, který se řítil sám na našeho brankáře, ale Doleček kryl jeho střelu.

Jestli jsme chtěli myslet na body tak jsme museli ve druhé půli přidat a hlavně co nejdříve alespoň snížit, to se povedlo v 56. minutě Matůškovičovi, kterému branku připravila dvojce Jakub-Bula. V 67. minutě pohřbil všechny naděje našeho celku Frimmel, když střelou k tyči uzavřel skóre, které se do konce zápasu už nezměnilo, takže 1:3 z našeho pohledu.

Mladší dorost A - U 17
1.SC Znojmo – FC Zbrojovka Brno 0:3 (0:2)
Ž.K. Bula, Juhaňák, Čapoun
Sestava: Bula R. - Hlávka, Juhaňák Luděk, Uzel, Kahaj (60. Pham) - Vejvalka (65. Kolegar), Nováček (62. Otoupal), Řezáč, Čapoun - Kráčman, Hověz

Kluci byli před zápasem dostatečně nabuzení a proběhla i sázka. Euforie vydržela jen několik minut. Ve 2.minutě se svým typickým způsobem řítil na bránu Hověz. Zradil ho však terén, když v rozhodující chvíli podklouzl a hostující obrana včas zareagovala. První rohový kop hostů nás posadil na zadek. V 7.minutě brankař Bula si jde pro vysoký míč, který mu prolétne mezi prsty a připravený Lontras otvírá skore 0:1. Nelze přehlédnout, že to není v posledních zápasech první taková fatální chyba. Hra se vyrovnala, ale soupeř nás nepustil k žádnému ohrožení brány. Ve 40.minutě hosté poslali míč za naši obranu do pokutového území. Náš brankař musí řešit situaci vyběhnutím a zasahuje na poslední chvíli. Hlavní rozhodčí však posoudil jeho počínání jako faul a ukazuje na pokutovou značku. Bula a Juhaňák neudrželi emoce na uzdě a jsou odměněni žlutou kartou. Z pokutového kopu se Prinz nemýlil a poslal hosty do dvoubrankového vedení a rozhodčí končí první poločas.

Do druhého poločasu byli kluci nabádáni k větší agresivitě na míč a herní disciplínu. Opak byl pravdou. V poklidném tempu, bez náznaku porvat se o výsledek. Hosté čekali na naši chybu a ta přišla v 52.minutě kdy se v koncovce prosadil Vlach 0:3.Špatnou cestu si vybral i Čapoun, který za řeči dostal také žlutou kartu. Zapas skončil výsledkem 0:3 pro FC Zbrojovku Brno.

"Výkon celého mužstva byl mdlý a někteří hráči nemají stabilní výkonnost. Jejich herní projev se odráží od nálady a chtění. I někteří tahouni týmu se nechávají tímto projevem strhnout a tím se vrhá černý stín na celé mužstvo. Příští zápas na Slovácku nemáme co ztatit a jen získat. Doufáme, že se všichni chytí za nos a potáhneme za jeden provaz." pronesl po utkání zklamaným hlasem trenér Jiří Kotlán.

Neděle 10.10. 2010
Starší dorost B - U 18
ČAFC Židenice - 1. SC Znojmo "B" 0:3 (0:3)
Branky: Vítek, Nováček, Ulrych
Ž.K 0
Sestava: Šturala - Sedláček, Vítek, Karásek, Sobotka - Bock, Nováček, Jakub, Ulrych - Kazdera, Šabaka

V neděli dopoledne jsme zavítali na brněnskou "čafku". Utkání se odrehrálo nedaleko hlavního hřiště Židenic, kvalita této plochy byla velmi špatná, ale našim borcům to nevadilo, protože si odvezli všechny body.

O výsledku rozhodla první půle, když se trefil v 16. minutě Vítek po dorážce z penalty. O pět minut později zvýšil Nováček na 2:0 pro naše barvy a ve 32. minutě se trefil navrátilce do sestavy Ulrych.

Druhá půle se vyrovnala, ale náskok z prvního dějství jsme bezpečně uhájili a vezeme domů všechny tři zasloužené body.

Mladší dorost B - U 16
ČAFC Židenice - 1. SC Znojmo "B" 0:2 (0:0)
Branky: Novák, Pospíchal
Ž.K. 0
Sestava: Chmela - Binder (41. Šišlák), Kunst, Ošmera, Vrbka - Vala, Hrazdílek, Artim (53. Nehyba) - Novák (68. Pospíchal), Zvěřina (41. Golomb), Le Minh

Stejně jako u starších se utkání odehrálo na nepříliš dobrém terénu. Míč hráčům odskakoval a neposlouchal je. To se i odrazilo na hernínm projevu mužstva, který nebyl zcela dobry. V první půli to byl z obou stran boj. Naši hráči se snažli kombinovat, ale nešlo jim to. Domácí naopak díky výškové převaze zkoušeli štěstí vzduchem, ale vážnější šance nebyly v první půli nikde.

Druhá pokračovala ve stejném duchu. Naši hráči byli však trpělivý a přišla za to doměna v podobě branky Nováka. Další průběh druhé půle byl spíše jen boj než fotbal. Kluci pojistili výsledek Pospíchal malou chvíli před koncem a připsali si a to doslova ukopané body.

"Dnešní hra odpovídala kvalitě hřiště. Domácí pouze nakopávali s vidinou toho, že se to nějak povede. Nám naopak dnes kombinace hodně vázla a nebyla dobrá. Jediným pozitivem dnes je udržená nula a tři body. " řekl po utkání trenér Mička Zdeněk.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies