FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Dorostenecký víkend moc radosti nepřines

Devatenáctka prohrála o tři branky a stále více se utápí u dna tabulky, osmnáctka podala hodně špatný výkon a venku prohrála, sedmáctka měla blízko k bodu, ale stejně prohrála a šestnáctka vyhrála na půdě Slatiny o tři branky. Podrobnosti níže

 
 
 
Neděle 3.10. 2010
Starší dorost A - U 19
1. SC Znojmo - FC Vítkovice 0:3 (0:1)
Ž.K. Slušný
Sestava: Doleček - Sobotka, Slušný, Honz, Chaloupka - Jakub, Bula V., Šplíchal, Matůškovič - Šabaka (60. Vítek), Benda

Úvod utkání byl opatrný, první vážnější situace se odehrála v 11. minutě, když hlavičkoval Bula po standartní situaci těsně vedle. V 19. minutě jsme už prohrávali, do velkého čtverce přišel centr z pravé strany a Fajčák se hlavou nemýlil. Ve 28. minutě se vyznamenal Doleček, když vyrazil na roh střelu hostujícího záložníka. To bylo z první půle takřka vše.

Ihned na začátku druhé půle a to ve 48. minutě měl velkou šanci hostující Kavan, ale Doleček vyrazil míč reflexivně nohou. V 51. minutě už byl však krátký na střelu Borgosze, který poslal vítkovické do dvoubrankového vedení. V 75. minutě upravil skóre na rozdíl tří branek Kavan, když se prosadil po rychlé kombinační akci z vlastní poloviny. Hosté druhý poločas dominovali, měli ještě další slibné šance Borgoszem a Nagym, ale výsledek se už naštěstí nezměnil.

"Dnešní vítězství hostů bylo zcela zasloužené. Vítkovičtí byli důrazní, bojovní a silní na míči." řekl zklamaně po zápase vedoucí mužstva Zdeněk Barteis.

Mladší dorost A - U 17
1.SC Znojmo - FC Vítkovice 2:3 (1:2)
Branky: Pospíchal, Kráčman.
Ž.K 0
Sestava: Bula R. - Hlávka, Uzel, Juhaňák Luděk ,Kahaj - Čapoun, Nováček, Vejvalka (67. Otoupal), Pospíchal - Hověz, Kráčman

Domácí hráči nenavázali na dobrý výkon, který přinesl tříbodový zisk před týdnem ve Zlíně. Hosté toho využili již v 5.minutě, kdy se ujali vedení 0:1. Probuzení se však nekonalo. Ve 12.minutě zahrávali hosté roh, míč se po závaru vykutálel před hostujícího hráče, který zakončuje ze malé vzdálenosti, Bula však výborně chytá. Ospalý začátek však pokračoval a po nedorozumění v domácí obraně vybíhá Bula ven z branky, míč však obrana nešťastně odkopává a hráč hostí vrací míč do domácí branky 0:2. Až poté se domácí dostali více do hry a odměnou jim byla branka na 1:2, kdy Pospíchalovi nesedl centr a ten s přispěním hostujícího brankáře končí na zadní tyči. Domácí v tu chvíli pocítili šanci a začali si vytvářet tlak, který málem vyústil ve vyrovnávající branku, ale po rohu Čapouna vyhlavičkoval hostující obránce Nováčkovu hlavičku z prázdné branky. Jenže málem došlo na známé "nedáš, dostaneš", po přečíslení hostí chytá Bula jasnou gólovou šanci.

Do druhé půle vstoupili opět aktivněji hosté. Po jejich rohu Bula boxuje míč pouze na velké vápno, hosté míč vrací do prázdné branky a trefují spojnici. V 67.minutě už to ale bylo 1:3, domácí odvrátili míč do vápna, ten však hosté vrací centrem před branku, kde jsou na zadní tyči tři hráči osamoceni a jeden z nich se nemýlí. V 71.minutě Otoupal posunul míč na Hověze do středu hřiště, ten napřáhl z 25ti metrů a míč skončil na břevně. Komunikace mezi domácí obranou a brankářem nezafungovala ještě jednou v 76.minutě a Juhaňák musel vykopávat míč z prázdné branky. Domácí měli snahu uhrát alespoň bod, ale podařilo se jim pouze korigovat výsledek v 77.minutě, kdy Čapoun vysunul za obranu Kráčmana, ten si obhazuje golmana a z úhlu dává do prázdné branky 2:3.

Sobota 2.10. 2010
Starší dorost B - U 18
SK Slatina - 1. SC Znojmo "B" 3:1 (2:0)
Branka: Hověz
Ž.K Kazdera, Hověz, Juhaňák Luděk
Sestava: Šturala - Kazdera, Vítek, Šplíchal, Karásek - Juhaňák Luděk, Nováček, Kocián (46. Le Minh), Pospíchal (64. Šabaka) - Hověz, Kráčman

První vážná situace přišla již v 6. minutě a měl ji náš Kráčmán, když sám před brankářem trefil pouze jeho nohy. Ve 13. minutě dosáhli domácí branky, ale rozhodčí odpískal faul na naši dvojci Vítek-Šturala. Ve 23. minutě utekl po pravé straně Hověz, míč naservíroval Nováčkovi, ale ten přestřelil snad z pěti kroků. Ve 26. minutě dali domácí branku. Po standartní situaci se trefil ve skrumáži Hladil. Ve 44. minutě to bylo už o dvě branky. Samostatný únik po naší pravé straně zakončil Nepala přesně k tyči.

Do druhé půle jsme vstoupili o něco lépe a se snahou korigoval výsledek. To se nám povedlo až v 73. minutě, když Šabaka přiťukl Hovězovi a ten se trefil přesně, avšak domácí odpověděli rychle, když v 79. minutě unikl sám po straně hráč domácích Petr a uzavřel výsledek na 3:1 pro své barvy.

Mladší dorost B - U 16
SK Slatina - 1. SC Znojmo "B" 0:3 (0:2)
Branky: Buriánek, Novák, Zvěřina
Ž.K. 0
Sestava: Hél - Kunst, Ošmera, Kolegar, Buriánek - Šišlák, Hrazdílek, Nehyba (50. Vala) - Novák (41. Pospíchal), Zvěřina (74. Binder), Le Minh (61. Golomb)

V utkání se představil nový hráč Michal Golomb, který přichází na střídavý start z celku Štítar.

Od úvodního hvizdu jsme byli aktvinější a vytvořili jsme si několik slibných šancí. První vážnější šanci měl v 18. minutě Novák, ale místo přihrávky na osamoceného Zvěřiny volil střelu z úhlu. Ve 20. minutě otevřel po rohu Hrazdílka skóre Buriánek, když velmi dobře umístil svoji hlavičku. Ve 23. minutě oběšel Le Minh tři protihráče a naservíroval na zlatém podnose míč Novákovi, který uklidil do prázdné branky. Minutu před odchodem do šaten zazmatkoval Kolegar, ale jeho hrubku jsme dokázali na poslední chvíli napravit.

Druhá půle byla spíš více boj jako fotbal. Hra se odehrávala mezi šestnáctkami a vážnější situace se rodily zřídka, jelikož se domácí nebáli jít pro ostrý faul daleko. Největší šanci měli hosté po špatném vyběhnutí brankáře Héla, ale chybu napravila obrana. V 73. minutě pojistil výsledek Zvěřina, když proměnil samostatný únik na brankáře.

"Upozorňoval jsem hráče, že dnes to nebude lehký soupeř a má slova se potvrdila. Nebýt dvou rychlých branek v polovině první půle, vyhrávalo by se zde těžko. Hráči to odmakali a vítězství si pohlídali, za což jsem rád. Jdeme dál, tvrdá práce nekončí." řekl po utkání trenér Miroslav Paul.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies