FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Na Julisce jsme bohužel prohráli 0:2, když oba góly padly v poslední čtvrthodině

Povzbuzeni bodem z Karviné se naši hráči představili na slavné Julisce před trapně nízkou hrstkou diváků v dobrém světle a zejména v první půli mohli domácím zle zatopit, neboť jsme nastřelili tyč. Branky jsme pak obdrželi v poslední čtvrthodince. V dalším zápase hostíme již ve středu 6.10. od 16:00 Sokolov!

 
 
10.k.2.liga, pátek 1.10.2010
FK Dukla Praha - 1.SC Znojmo FK  2:0  (0:0)
Branky: 75. Hanousek, 88. Šiml
ŽK: 34.Šmíd - 2.Látal, 81.Kováč
Rozhodčí: Bílek - Pospíšil, Urban
FK Dukla Praha: Rada - Hašek, Vorel, Šmíd, Pospíšil - Přeučil (80.Svatonský), Hanousek, Šiml - Vrána (63.Berger), Chigou, Malý (90.Laczkovich)
1.SC Znojmo FK: Hrubý - Hříbek, Yonov, Mička, Trnovec - Šilinger, Podzemský, Zapalač - Látal (85.Schneider), Kováč, Krhut (76.Minarech)
Počet diváků: 465
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Po několika úvodních aktivitách našeho týmu především ze strany Látala se první vážná šance na straně domácích zrodila ve 13.min. Vrána pěkným obloučkem oslovil na pravé straně Haška, ten vrátil Malému, který měl dostatek času na zakončení a pěknou ranou pořádně protáhl zkřehlého brankáře Hrubého. I nadále jsme se ale i my prezentovali velmi dobrým výkonem a byli domácím více než vyrovnaným soupeřem. A mohli jsme i vést! Ve 25.min. přišla pořádná gólovka. Přečíslení 3 na 2 jsme sehráli bravurně - Látalův oblouček nalezl Kováče, který z nějakých deseti metrů trefil tyč Radovy svatyně!!! Následně vracel odražený míč před gólmana Dukly Šiligner a Rada reagoval na poslední chvíli. Domácí si nevěděli rady - až ve 32.min. Přeučil dostal ve středu pole hodně prostoru k přemýšlení, pěknou kolmicí oslovil Vránu, který z úhlu sám proti Hrubému našeho gólmana nepřehodil. O dvě minuty později jsme využili další chyby k opětovnému přechodu do protiútoku. Pronikajícího Podzemského zastavil Šmíd - a překvapivě dostal jen žlutou kartu. K exekuci trestného kopu se postavil Yonov a pěknou technickou ranou donutil Radu k zákroku. Ve 38.min. se po rohu Malého opřel do hlavičky Vrána, ale jeho gólovou hlavičku vytěsnil z brankové čáry jeden z našich stoperů. Ti mimochodem v podstatě celý zápas vymazali nejlepšího střelce 2.ligy Chigua. Ve 45.min. Pospíšil evidentně zpracoval míč vleže rukou, ale velmi nepřesný sudí Bílek, který neposuzoval vše na obou stranách stejným metrem, odpískal až následný faul Krhuta.

Dukla byla v úvodu druhé půle aktivnějším týmem. Například v 52.min. Malý z rohu našel Haška, ten ještě posunul na Vorla. Hrubý s vypětím všech sil vyškrábl balón opět na roh. Snad jediná šance Chigua v zápase přišla v 65.minutě, kdy ač tísněn přestřelil před pouhými 465 diváky (na hlavní město, slavný klub a vedoucí tým 2.ligy velmi trapně malá návštěva) branku. Trest v podobě gólu přišel v 75.min. Hrubý vyrazil centr Haška pouze na hranice vápna, kde číhal Hanousek. Ten si zpracoval míč a s tečí ho poslal k tyči. V 81.min. sudí neviděl faul na Kováče v pokutovém území a místo penalty dal našemu hráči nespravedlivě žlutou kartu. V 88.minutě přišla definitivní tečka za našimi bodovými nadějemi a srdce domácího fanouška zaplesalo. Šiml si totiž ve vápně zpracoval po přímém kopu z hloubi pole míč a poté ho poslal přesně do šibenice Hrubého svatyně. Hlavní rozhodčí Jaroslav Bílek z Jablonce nad Nisou nenastavil nad rámec řádné hrací doby ani vteřinu a Dukla se tak raduje ze zisku tří bodů.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies