FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V neděli na HFK! (a nejen to)

V neděli na HFK! (a nejen to) Všichni příznivci 1.SC Znojmo se dočkali a uvidí svůj celek poprvé v roce 2010 na svém stadionu - a hned proti soupeři, který pozornost přitahuje - už třeba osobností na trenérském postu - 1.HFK Olomouc.

 
 
 
Na něm se objevil krátce po naší výhře na půdě HFK na podzim (2:1) bouřlivák Petr Uličný, který dostal za úkol návrat do 2.ligy. Leč na podzim náš náskok na toho soupeře narostl na 13 bodů a i nyní před našim jarním vzájemným zápasem zůstává stejný a to už do konce soutěže zbývá oběma celkům jen 11 duelů. Vedení klubu našeho soupeře se nechalo slyšet, že naděje na postup už je poměrně malá, ale přesto jistěv našem vzájemném duelu bude chtít stejně jako naše mužstvo vyhrát.

Při pohledu na tabulku střelců MSFL je zajímavé, že v jejím čele je trojice devítigólových střelců a mezi nimi i jeden z hráčů HFK. Pokud byste ovšem čekali nějakého z útočných hrotů - kanonýrů, tak byste se mýlili. Je jím obránce Lukášek! Vše na logickou úroveň sráží fakt, že některé ze svých branek, například v minulém zápase se Sigmou Olomouc B dal z penalty. Dalším střelcem soupeře je pak se pak se 6 brankami Obal, ale ten třeba v posledním zápase vůbec nenastoupil. Našimi nejlepšími střelci jsoupak Yonov, Minarech a Zapalač - všichni také po 6 gólech. V kádru soupeře je třeba Brazilec Costa nebo zkušený bývalý hráč Sigmy Kovář.

Věřme, že zápasu bude přát alespoň trochu navzdory předpovědi počasí a že přijde hojná návštěva, která, věřme, uvidí vítězství našich barev!!

A co naše ostatní týmy?

Béčko mužů bude hrát ve stejnou dobu jako áčko a ještě na půdě Rájce-Jestřebí, tedy týmu, který je ve hře o postup do divize. V neděli v 11:00 a 13:15 hostí A dorost (starší je zatím poslední a mladší předposlední), Opavu. Při příznivých okolnostech by oba naše celky o bod mohly bojovat. B-dorost jede v sobotu do Mutěnic - mladší jako první jedou k poslednímu a nikdo o výhře jistě nepochybuje, starší hrají se souprřem na stejné úrovni. A-žáci hrají také v sobotu ale doma (10:00 a 11:45) s Hlučínem. Zatímco mladší nezískali ani bod a jsou poslední a Hlučín první (a situace je jasná), u starších by bod nemusel být nereálný. B-žáci jedou v neděli do Brna na béčko Sparty. Naši starší by měli vyhrát, mladší budou v roli outsidera.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies