FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Přijede Baník Sokolov s Pavlem Horváthem

Přijede Baník Sokolov s Pavlem Horváthem Po prohře v Opavě se naši hráči budou snažit napravit bodový výpadek a získat ideálně všechny tři body v neděli 8.dubna od 15:30 na domácím stadionu. Až z úplného západního cípu Česka přijede do Znojma A-tým klubu, který v tomto roce slaví 70.výročí. Trenérem žlutozelených je pak bývalý hráč především Viktorie Plzeň Pavel Horváth.

 
 
 

Na podzim jsme přivezli z jednoho z okresních měst karlovarského kraje všechny tři body, kdy jsme v průběhu zápasu vedli už 3:0 a i když domácí snížili na 2:3, více se jim už nepodařilo a my jsme se díky brance Davida Štrombacha a dvěma brankám dnes už opět hráč Zbrojovky Brno Tondy Růska vraceli na jih Moravy s veselou.

To se nám v minulém kole nepodařilo zopakovat. Z Opavy, kterou jsme doma na podzim porazili, jsme odjížděli s prázdnou, neboť domácí potvrdili roli favorita celé soutěže a zaslouženě vyhráli. My tak na jaře máme zatím vyrovnanou bilanci 1-1-1 3:3. Tu si budeme chtít vylepšit proti týmu, který na jaře doposud odehrál o zápas více jak my, ale má z nich jen dva body za remízy 1:1 v Třinci a také v minulém kole doma s Pardubicemi. Naopak v Táborsku to byla vysoká prohra 1:5 a doma s Opavou 0:3. Bilance tedy 0-2-2 2:9. V tabulce patří soupeři 10.pozice, ale je jen o tři body za námi! Patří tak k širokému pásmu mužstev, které se mezi 3.-11.místem pohybují v rozmezí pouhých 9 bodů.

Při pohledu na soupisku našeho soupeře zaujmou dvě známá jména na postu brankáře - Jaroslav Belaň a především Petr Bolek, známá tvář především z Viktorie Plzeň. Z obránců budou naši hráči, kteří prošli Sigmou Olomouc budou znát především Ondru Ševčíka a zútočníků pak jeho jmenovce Adama Ševčíka, který v sezoně 2012/13 také sehrál 13 zápasů za náš klub, ve kterých dal i dvě branky! Nejlepším střelcem soupeře je s 5 brankami Jan Kosak, který před svým příchodem do Baníku Sokolov hrával ještě v sezoně 2014/15 za Vysočinu Jihlava. Po čtyřech brankách pak dali Petr Glaser a Vojtěch Přeučil. Na naší straně je stále nejlepším střelcem s 5 brankami již zmiňovaný Tonda Růsek, po třech brankách pak dali hned 4 hráči, kteří stále oblékají náš dres. Ostatně celkově jsme dali (byť jsme odehráli o jeden zápas méně jako Horváthova družina) 24 branek, tedy o 3 více než Baníkovci. Naopak v obraně jsme inkasovali o dva góly více - 28.

Podívejme se ještě na sestavu našeho soupeře z minulého zápasu: Belaň – Strada, Čihák, Mráz, Končal – Hlavatý (86.O.Ševčík), Jakub Dvořák II. – Rychnovský (55.Kosak), Glaser (C), Přeučil – Silný (66.Vávra). Jak moc se trenér Pavel Horváth rozhodne sestavu měnit uvidíme na našem Městském stadionu v Husových sadech. Co už můžeme vidět teď je vzájemná bilance obou týmů. Je velmi vyrovnaná: od sezony 2010/11 jsme proti sobě odehráli 13 zápasů - v pěti z nich jsme odešli jako vítězové (třikrát z toho doma), ve třech duelech došlo na dělbu bodů (jednou ve Znojmě) a v pěti střetnutích se radovali z výhry Západočeši. Skóre ze všech zápasů je 17:18 v náš neprospěch.

Přijďte se tedy v co nejhojnějším počtu přijít podívat nejen na koučování Pavla Horvátha, ale především na družinu našich borců pod vedením našeho trenéra Leoše Kalvody!

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies