FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Vítězství nad HFK Olomouc, trefila se i nová posila Václav Vašíček

Vítězství nad HFK Olomouc, trefila se i nová posila Václav Vašíček Z n o j m o - V třeskuté zimě odehráli naši fotbalisté vložený přípravný zápas proti HFK Olomouc. Do utkání jsme vstoupili i s novou posilou Václavem Vašíčkem, která se hned blýskal gólem. Nakonec jsme třetiligového soupeře porazili 2:0. Oba góly jsme zaznamenali v první půli, ještě před Vašíčkem se trefil Oleksiy Chereda.

 
 
příprava (Olomouc), čtvrtek 8.2.2018
1. HFK Olomouc - 1.SC Znojmo FK  0:2  (0:2)
Branky: 23. Chereda, 38. Vašíček
1.SC Znojmo FK: Veselý - Helísek, Mezlík, Malár (45. Avdić), Cihlář - Chereda (25. Urbančok), Lacko - Javůrek (65. Malár), Ambrozek (65. Hladík), Hladík (46. Pospíšil) - Vašíček (c) (46. Teplý)

Komentář k zápasu

Trenér Kalvoda postrádal pro utkání vícero hráčů. Kvůli zdravotní indispozici nemohli utkání proti Holici odehrát Štrombach, Šamánek, Moravec, Machuča. Mimo zápasové zatížení nadále zůstává Odehnal. Švarc s Koukalem vyrazili na utkání se starším dorostem. Kdo však do duelu mohl zasáhnout, byla čerstvá posila v podobě Václava Vašíčka. Soupeř pojal zápas poměrně prestižně a prezentoval se mnohdy tvrdší hrou. V úvodu utkání jsme se trochu hledali, nicméně posléze potvrdili roli papírového favorita. Javůrek našel ve 23. minutě v pokutovém území Oleksiye Cheredu, který i přes zranění napálil míč z vápna do sítě. O chvíli později už ale bohužel odkulhal na střídačku a musel být střídán.

Skórovat mohla i nová posila. Vašíček se v pokutovém území snažil obtočit kolem dvou bránících hráčů a málem se mu bodlem povedlo zakončit. Nadějné bylo i jeho zakončení hlavou z rohového kopu, které šlo těsně nad. Smutnit však nemusel. Ve 38. minutě vymyslel další gólovou asistenci a Václav Vašíček dokázal z bezprostřední blízkosti propasírovat míč do sítě.

Druhá půle už zdaleka tak zajímavou podívanou nenabídla. Blízko k tříbrankovému vedení měl Ambrozek, brankáře však z úhlu nepřekvapil. Veselý na druhé straně naopak za celý zápas v podstatě nemusel zasahovat, byť i soupeř měl nadějné možnosti. Ty však byly buď zblokovány, nebo mířily projektily vedle brány. Po výhře 2:0 jsme si tak připsali páté vítězství v řadě.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies