FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Příprava pokračuje již bez Dramého

Příprava pokračuje již bez Dramého - Po prvním přípravném utkání se Zbrojovkou Brno, které se odehrálo ve středu, se kádr v přípravě nějak výrazněji neproměnil. Zúžil se jen o francouzského záložníka Mahamadou Dramého, který však ještě dostal svolení nějaký čas s týmem trénovat, než se vydá za novým angažmá.

 
 
 

Dramé tedy již nezasáhne do sobotního utkání se Skalicou. Nadále však pokračuje trio na zkoušku ze Sigmy Olomouc Martin Antl, Jan Ambrozek a Jakub Vichta. S týmem je nadále i stoper Muamer Avdić. Další stoper na zkoušku, David Gáč, sice ve Znojmě tento týden netrénoval, ale odehrál středeční zápas se Zbrojovkou Brno a připojí se i v sobotním utkání proti Skalici.

Co se týká tréninkové náplně. Ve čtvrtek čekal na hráče opět dvoufázový trénink, který byl podobný tomu úternímu. Ráno byla na programu posilovna, odpoledne umělá tráva na hřišti v Jevišovicích. V páteční den čekalo na tým běhání na tartanu na Městském stadionu v Horním parku a poté regenerace. Odpoledne mají hráči volno.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies