FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Podzim se výsledkově nevydařil, na týmu je však vidět progres, říká trenér U17 Luděk Zlámal

Podzim se výsledkově nevydařil, na týmu je však vidět progres, říká trenér U17 Luděk Zlámal Z n o j m o - Kategorie U17 neměla v Moravskoslezské dorostenecké lize na růžích ustláno. Trenérský štáb se musel vypořádat s užším kádrem, který tak musel být doplněn. Tým se sice pustil do soutěže s vervou, ovšem výsledkově se mu nedařilo. Nicméně, jak zmiňuje trenér Luděk Zlámal, na týmu je vidět progres.

 
 
 

TRENÉR LUDĚK ZLÁMAL HODNOTÍ PODZIM U17

Během letních prázdnin skončilo nebo vůbec nenastoupilo do přípravy několik hráčů z již tak úzkého kádru tohoto ročníku (2001). Proto jsme museli na tuto situaci zareagovat a společně s dalšími trenéry doplnit kádr. Příchod nových hráčů se podařil, jak po fotbalové stránce, i když to byli kluci z nižších soutěží, tak po stránce charakteru hráčů, kdy si váží této šance hrát vyšší soutěž a jejich přístup nejen k fotbalovým povinnostem je na velmi dobré úrovni (Radim Pohanka, Filip Navrátil, Adam Trumpeš, Vojtěch Fajkus). Toto pozitivně ovlivnilo kmenové hráče kádru, kteří na sobě začali, ale jak už to tak bývá až na pár výjimek, opravdu pracovat.

Pokud budeme mužstvo hodnotit po stránce výsledků, tak podzimní část nevyzní zrovna optimisticky. Bodový zisk bídný (9), nejméně vstřelených branek (12), jedenáctá nejlepší obrana (40). Tato fakta a čísla jsou daná. Ovšem, kdo má možnost vidět až do kuchyně tohoto týmu, zpozoroval určitý progres jak v individuálních výkonech (Dominik Peřinka, Matěj Kohout, Stanislav Kohoutek, Radim Tříletý), tak v týmovém výkonu. Tým má další hráče (Jan Daniel, Vojtěch Pospíšil , Roman Vespalec), kteří podzimní část odehráli, ale jejich fotbalový potenciál je na vyšší úrovni, než jakým se prezentovali. Mužstvo jejich formu a individuální výkony potřebuje. Další hráči týmu: Martin Cabák v tréninku je na něm vidět pokrok, ovšem zatím to nedokázal aplikovat v utkání, Pavel Havliš v přípravě hrál dobře, ale přibrzdilo ho zranění ramene, David Stadler si poranil v přípravě kotník do utkání naskočil až ke konci soutěže a poté opustil kádr, Michal Neumann po šestém kole ukončil kariéru. Brankáři Petr Čech a Matěj Šnepfenberg střídali světlé okamžiky s horšími a potřebují na sobě zapracovat.

V průběhu podzimní části jsme do sestavy zařazovali hráče ročníku 2002. Brankář Adam Polepil a hráči do pole: Adam Žůrek, Luboš Kašpárek, Rostislav Růžička, Jiří Kocanda, Ota Mrňa, Milan Stix. Každý z nich naznačil své možnosti.

Chtěl bych za mě i za kolegu Stanislava Moravce klukům poděkovat s jakým elánem a zápalem pracovali na zlepšování svých fotbalových dovedností.

Podzim 2017/18
Umístění Zápasy VýhryRemízyProhryBodySkóre
141623119 12:40
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies