FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Solidní závěr roku. Z Hradce Králové vezeme cenný bod

Solidní závěr roku. Z Hradce Králové vezeme cenný bod H r a d e c K r á l o v é - Poslední mistrovské utkání roku nás zavedlo do Hradce Králové. I přesto, že jsme od 53. minutě prohrávali, odvážíme si z východu Čech cenný bod. Ten trefil v 85. minutě David Štrombach. V tabulce tak přezimujeme na šestém místě s pětadvaceti body, na vedoucí pozici ztrácíme šest bodů.

 
 
16.kolo Fortuna NL, sobota 25.11.2017
FC Hradec Králové - 1.SC Znojmo FK  1:1  (0:0)
Branky: 53. Knejzlík – 85. Štrombach
ŽK: 24. Trávníček , 89. Vlkanova – 29. Javůrek, 80. Chereda
Rozhodčí: Machálek
FC Hradec Králové: Lindr – Pajer, Čech, Nosek (46. Mudra), Trávníček, Martan (77. Krátký), Janoušek, Zorvan (87. Žondra), Vlkanova, Knejzlík, Pázler.
1.SC Znojmo FK: Veselý – Svozil, Malár (84. Švarc), Javůrek, Cihlář, Helísek, Lacko, Růsek, Štrombach, Njire (70. Hladík), Teplý (70. Chereda).
Počet diváků: 630
Zobrazit online přenos

Komentář k zápasu

Trenér Balcárek postrádal pro poslední utkání roku vykartovaného Rosťu Šamánka, v útoku se tak po změně rozestavení objevili Růsek s Teplým. Domácí byli pod tlakem bodovat a byli to tak oni, kdo se více tlačil do útoku. Brankář Veselý však musel zasahovat v pouze jednou. Ve 13. minutě dával ve vápně rychlonohý Vlkanova na Martana, jehož zakončení náš gólman vykopl. Ostatní možnosti Východočechů sice byly nadějné, ale k zakončení nevedly. Chyběla větší přesnost v kombinaci.

Tento neduh ostatně připravil o možné šance i nás. Tu největší měl ve 44. minutě Kuba Teplý, Lindr byl však bleskurychle venku z brány a zakončení zmařil. Chvíli před touto akcí mohl změnit na druhé straně skóre Vlkanova, bránu však přestřelil. Do kabin se tak šlo za doprovodu svítících lízátek a za bezbrankového stavu.

Na začátku druhé půle jsme přežili doslova kritickou chvíli. Do role hrdiny se pasoval Helísek, který před prázdnou bránou sebral jistý gól Vlkanovovi. Bohužel o tři minuty později proběhla akce jako přes kopírák a tentokrát už to dobře neskončilo. Martan našel na zadní tyči Karla Knejzlíka a ten uklízel do prázdné brány. Domácí se po vedoucím gólu stáhli do obrany a nechali iniciativu nám. V 56. a 58. minutě jsme si vypracovali dobré akce na vyrovnání, po nepříjemných centrech chybělo ale i trochu štěstí, abychom se dostali k zakončení, a aby se síť třepotala.

Z aktivity se ale nakonec vyrovnání urodilo. Byl u toho i Vojta Švarc, který si připsal svůj debut za A-tým i ve Fortuna národní lize. Stav 1:1 však zařídil David Štrombach. Našel si odražený centr a z hranice vápna napálil míč do sítě.

 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies