FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Nevím, jestli si hráči za stavu 3:0 mysleli, že je konec utkání, dumal trenér Balcárek

Nevím, jestli si hráči za stavu 3:0 mysleli, že je konec utkání, dumal trenér Balcárek Z n o j m o - Po většinu vítězného utkání s Vlašimí zažíval v podstatě klidný zápas. Jeho svěřenci plnili taktické pokyny, vedli 3:0. Vše se však změnilo v 69. minutě, kdy soupeř snížil na 1:3 a následně přidal ještě kontaktní branku. Trenér Jiří Balcárek musel rychle zmobilizovat svůj tým, což se nakonec povedlo a domácí výhru jsme uhájili.

 
 
 

Trenére za stavu 3:0 to vypadalo na poklidný zápas, nakonec z toho však bylo ještě drama...
Měli jsme dobrý vstup do utkání, hráli jsme, co jsme chtěli. Chtěli jsme soupeře napadat na jeho půli a získávat balóny. Dali jsme krásný první gól, dobře jsme kombinovali. Pak jsme do přestávky přidali ještě jednu branku. O poločase jsem hráče upozorňoval, že není konec utkání, že musíme hrát stejně aktivně. Nevím, jestli si hráči za stavu 3:0 mysleli, že už je konec utkání. Dovolili jsme soupeři snížit na 2:3, potom na hráče možná padl komplex Vlašimi. Už před zápasem jsem slyšel, že Vlašim se zde dlouho nepovedlo porazit. Možná z toho byli trochu nervózní. V této fázi jsme se báli podržet balón.

Co se vám honilo hlavou, když Vlašim snížila na 2:3?
Hledali jsme varianty, jakým způsobem zpevnit střed. Museli jsem střídat Štrombiho (David Štrombach pozn. red.), který měl zdravotní problémy. V závěru pak přišlo střídání Šamiho (Rosťa Šamánek pozn. red.) a zpevnění defenzivu Pospou (Tomáš Pospíšil pozn. red.), což fungovalo. Soupeř v závěru nějaké šance z kombinace neměl, pouze nakopával míče. Ale bylo to těžké, za stavu 2:3 bylo nějakým způsobem cítit, že měli kluci strach.

Velmi důležité tři body z hlediska toho, že jsme se opět posunuli do horní části tabulky...
Klukům jsem před zápasem na taktické poradě říkal, že je musí motivovat dvě věci. Když vyhrajeme budeme pátí a hlavně zlomit komplex Vlašim. Hráli jsme dobrá utkání v Třinci a na Žižkově a chtěli jsme to potvrdit výhrou.

Nezaujatý divák musel být spokojený, ofenzivní fotbal, pět gólů. Není škoda, že na takový fotbal přijde 383 diváků?
Určitě to škoda je, ale není to úplně otázka pro mě. Aktuálně jsme v tabulce na pátém místě, doma jsme prohráli pouze s Hradcem. Porazili jsme Opavu, odehráli vynikající utkání se Spartou. O to víc, mě mrzí, že diváci neocení práci kluků, a že nás nepřijdou podpořit ve větším počtu.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies