FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Kvalifikace MS žen ve Znojmě! Česká reprezentace přivítá Island!

Kvalifikace MS žen ve Znojmě! Česká reprezentace přivítá Island! Z n o j m o - Městský stadion v Horním parku ve Znojmě zažije další velkou premiéru. V úterý 24. října totiž poprvé v historii přivítá Českou fotbalovou reprezentaci žen. Ta bude hostit v kvalifikačním utkání na MS 2019 ve Francii tým Islandu. Pro svěřenkyně trenéra Karla Rady to bude čtvrtý zápas v kvalifikační skupině. V reprezentaci má svého zástupce i 1.SC Znojmo, členem realizačního týmu je masér René Raszka.

 
 
 

Česká reprezentace do 20 let, do 19 let a také kvalifikační zápas našich Lvíčat proti Moldavsku. Všechny tyto fotbalové události hostil v posledních třech letech zrekonstruovaný Městský stadion v Horním parku ve Znojmě. Nyní přichází další premiéra.

Česká reprezentace žen najde ve Znojmě útočiště vůbec poprvé v historii. Českým fotbalovým reprezentacím se na Městském stadionu daří, pochopitelně věříme, že pravidlo bude platit i v případě svěřenkyň trenéra Karla Rady. Český tým přitom nečeká jednoduchý zápas, narazí totiž na Island. Islanďanky byly třikrát v řadě účastnicemi Mistrovství Evropy, což mluví samo za sebe.

Česko má ve své kvalifikační skupině za soupeře ještě Slovinsko, Faerské ostrovy a především velesilné Německo. S ním už se české fotbalistky poměřily a proti dvojnásobným mistryním světa svedly v Ústí nad Labem skvělý zápas, nakonec však bohužel prohrály 0:1. V tabulce tak mají po dvou utkáních tři body za vysokou výhru nad Faerskými ostrovy. První týmy tabulky postupují přímo na MS, druhé celky svedou souboj v baráži.

AKREDITACE PRO NOVINÁŘE A MÉDIA

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies