FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Nejsou na druhém místě náhodou, říká o Českých Budějovicích Jarda Svozil

Nejsou na druhém místě náhodou, říká o Českých Budějovicích Jarda Svozil Z n o j m o - Po čtrnácti dnech nás čeká další mistrovské utkání. V rámci 11. kola Fortuna národní ligy přivítáme v neděli České Budějovice. O nadcházejícím utkání a soupeři jsme si povídali se stoperem Jardou Svozilem, který zatím prožívá povedený podzim a je stabilní součástí základní sestavy.

 
 
 

Reprezentační přestávka je za námi, vyplnili jsme ji minulý týden poměrně náročnými tréninky...
Ono je potřeba, když jsme měli volný víkend. Vždy je to jen ku prospěchu. Myslím, že je jedině dobře, když kvalitně potrénujeme, mákneme si. Pak byly dva dny volna, takže si člověk odpočine a má klid od fotbalu.

Je po čtrnácti dnech velká chuť na mistrovské utkání?
To je jasný. Tento týden směřuje vše k zápasu s Budějovicemi. Netěším se jen já, těšíme se všichni a chceme odčinit prohru z Třince.


11.k. FNL
Neděle
15. října
13:00 hod.
On-lineTwitter

1.SC ZNOJMO FK

DYNAMO ČESKÉ BUDĚJOVICE

STADION HORNÍ PARK

Po Třinci nás čeká další soupeř ze špice tabulky. Půjde tedy i mimo tři bodů o to, udržet s čelem kontakt...
To je pravda. Hlavně hrajeme na domácí půdě, kde chceme potvrdit celkem slušné výkony, které předvádíme. A jak říkáš, nechceme ztratit kontakt s čelem. Myslím si ale, že to bude úplně jiný zápas, než v Třinci. Třinec hraje fotbal, nechci říkat na náhodu, silovější, nákopy atd. Budějovice jsou jiné kafe.

Budějovice máš nasledované ze vzájemných zápasů z minulé a předminulé sezóny, co od nich očekáváš?
Hrají ze zabezpečené obrany a mají rychlé kraje. V sestavě mají zkušeného Iva Taborského, který tomu dává myšlenku. Myslím si, že Budějovice mají slušný tým a ne náhodou se nacházejí na druhém místě tabulky.

Jsi stabilním členem základní sestavy, vstřelil si i gól, na který si dlouho čekal. Spokojenost s průběhem sezóny?
Spokojený jsem, ale výkony mohou být samozřejmě ještě lepší. Nesmí přijít sebeuspokojení. Spokojený budu, když půjde vše nahoru, výkony manšaftu a bodový zisk.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies