FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Růsek se motivuje na beky mistrů Evropy. Výsledek s Anglií bude důležitý, říká pro Znojemský deník

Růsek se motivuje na beky mistrů Evropy. Výsledek s Anglií bude důležitý, říká pro Znojemský deník Z n o j m o - Hrát v reprezentačním dresu je výjimečná věc, pokud je to navíc v rodném kraji a na aktuálně domovském stadionu, ještě se to násobí. Právě v takové situaci je útočník 1.SC Znojmo Tonda Růsek. Česká reprezentace do 19 let přivítá v pátek od 18:00 na Městském stadionu v Horním parku ve Znojmě reprezentaci Anglie a vytáhlý forward samozřejmě nebude chybět. Nadcházejícímu utkání a znojemskému útočníku se věnoval v rozhovoru Znojemský deník.

 
 
 

Reprezentační devatenáctka startuje nový cyklus, v němž může mít jednu z vůdčích rolí. Fotbalový útočník druholigového Znojma Antonín Růsek sehraje s národním týmem předposlední přípravné utkání před startem kvalifikace na Euro 2018 ve Finsku na trávníku, kde to dobře zná. Duel s Anglií začíná na Městském stadionu v Horním parku ve Znojmě v pátek v šest hodin večer. „Motivace je velká, navíc hrajeme s úřadujícími evropskými mistry,“ připomíná Růsek.


Přátelské utkání
Pátek
6. října
18:00 hod.
VSTUP ZDARMA

ČESKÁ REPUBLIKA U19

ANGLIE U19

STADION HORNÍ PARK

Osmnáctiletý útočník si rozdělí herní čas proti vítězům červencového mistrovství Evropy do devatenácti let v Gruzii s Martinem Graiciarem, který už patří italské Fiorentině, ale ještě hostuje v Liberci. „Jsme dva kvalitní útočníci. Měli bychom nastoupit oba dva. Je to zdravá konkurence, která může prospět oběma. Když se nebude jednomu dařit, nastoupí druhý,“ povídá Růsek.

Kmenový hráč brněnské Zbrojovky ve Znojmě hostuje a ve druhé lize se z osmi zápasů prosadil třikrát. „Cítím se dobře. Šel jsem do Znojma kvůli herní praxi. Když teď hrávám, jsem na tom dobře i fyzicky. Doufám, že to bude pokračovat,“ říká spokojeně 187 centimetrů vysoký hráč.

CELÝ ROZHOVOR NA WEBU ZNOJEMSKY.DENIK.CZ

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies