FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Česká reprezentace do 19 let už je ve Znojmě, vyzkoušela si i trávník na Městském stadionu

Česká reprezentace do 19 let už je ve Znojmě, vyzkoušela si i trávník na Městském stadionu Z n o j m o - Česká reprezentace do 19 let sehraje v pátek 6. října ve Znojmě přátelské utkání s Anglií. Svěřenci Luboše Kozla jsou však na jihu Moravy už od pondělí. Tréninky absolvovali na hřišti ve Chvalovicích, ve středu si ale také poprvé vyzkoušeli trávník na Městském stadionu v Horním parku. Na dopoledním tréninku nechyběl ani útočník 1.SC Antonín Růsek.

 
 
 

Česká reprezentace se od pondělí pilně připravuje na páteční přátelské utkání s Anglií a ladí také formu před kvalifikací na EURO 2018 ve Finsku. Svěřenci trenéra Kozla mají domoviště v Hnanicích a od pondělí využívali hřiště ve Chvalovicích<, ve středu poprvé zavítali na Městské stadion ve Znojmě. Hodinu potrénovali na perfektně připraveném trávníku a přálo jim i pěkné slunečné počasí.


Přátelské utkání
Pátek
6. října
18:00 hod.
VSTUP ZDARMA

ČESKÁ REPUBLIKA U19

ANGLIE U19

STADION HORNÍ PARK

Trenér Kozel má v nominaci na duely s Anglií a Řeckem 20 hráčů. Největší hvězdou týmu je záložník PSV Eindhoven Michal Sadílek, ten má také z celého kádru suverénně nejvíce reprezentačních startů za kategorii U19. V osmnácti utkáních vstřelil 2 góly. Sadílek ale není jediným legionářem, tím dalším je obránce David Heidenreich z italského Bergama. Ostatní nominovaní jsou v drtivé většině z prvoligových českých klubů. Výjimky tvoří obránci Václav Dudl z Vlašimi, Jan Král z Varnsdorfu a útočník Jakub Šípek z Hradce Králové. Nechybí ale samozřejmě ani zástupce 1.SC Znojmo, jímž je forward Antonín Růsek.

BRANKÁŘI
HUGO JAN BAČKOVSKÝ AC Sparta Praha
DENIS GRÖGER SK Sigma Olomouc
OBRÁNCI
VÁCLAV DUDL FC BS Vlašim
DAVID HEIDENREICH Atalanta Bergamo (ITA)
JAKUB KADAR FC Viktoria Plzeň
JAN KRÁL FK Varnsdorf
VOJTĚCH MAREŠ FC Viktoria Plzeň
LUKÁŠ NEUER SK Sigma Olomouc
KAREL SCHNEIDER SK Slavia Praha
ZÁLOŽNÍCI
JAN FORTELNÝ AC Sparta Praha
MICHAL SADÍLEK PSV Eindhoven (NED)
RICHARD SEDLÁČEK AC Sparta Praha
JIŘÍ SLÁMA SK Sigma Olomouc
JONÁŠ VAIS FC Viktoria Plzeň
ÚTOČNÍCI
VÁCLAV DRCHAL AC Sparta Praha
LUKÁŠ PFEIFER FC Viktoria Plzeň
ANTONÍN RŮSEK 1.SC Znojmo FK
JAKUB ŠÍPEK FC Hradec Králové
PAVEL ZIFČÁK SK Sigma Olomouc
PATRIK ŽITNÝ FK Teplice
 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies