FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Po poháru plná koncentrace na ligu, v neděli hostíme Táborsko

Po poháru plná koncentrace na ligu, v neděli hostíme Táborsko Z n o j m o - Po pohárové vsuvce opět pokračuje Fortuna národní liga. V 9. kole přivítáme v domácím prostředí Táborsko. To má stejně jako my skvělou formu a bude se chtít posunout z jedenáctého místa tabulky výše, i naše barvy mají motivaci, jde jim o špici tabulky. Výkop utkání je naplánován na nedělních 19:30.

 
 
 

Táborsko zažilo v létě podstatné věci, ať už z hlediska pozitivního, tak i z hlediska negativního. Negativní bylo to, že jihočeský klub přišel o hlavního sponzora a jeho dresy zdobí pří zápasech tři otázníky, jimiž hledá nového partnera. Pozitivní zprávou naopak jistě bylo, že klub bude nyní hrát své zápasy v Táboře, kde získal větší zázemí a komfort. Bylo to znát, divácké návštěvy se na Táborsko zvedly.


9.k. FNL
Neděle
24. září
19:30 hod.
On-lineTwitter

1.SC ZNOJMO FK

FC MAS TÁBORSKO

STADION HORNÍ PARK

Jihočeši jsou momentálně v tabulce na 11. pozici, nicméně disponují skvělou formou, poslední tři zápasy neprohráli a získali sedm bodu. Naposled zvítězili 2:1 nad Ústí nad Labem. I Táborsko hrálo v týdnu pohár a vedlo si i navzdory prohře také dobře. Favorita z Teplic trápilo a podlehlo mu 3:4.

Z kádru Táborska rozhodně stojí za zmínku letní posila záložník Jan Štohanzl, který má bohaté zkušenosti z první ligy a v poháru s Teplicemi se prezentoval krásným gólem patičkou. Jihočeši také disponují druhým nejlepším střelcem Fortuna národní ligy. Zbyněk Musiol vstřelil pět branek. Tradiční oporou je i brankář Michal Toma. Vzájemné zápasy z minulé sezóny dopadly následovně, venku jsme remizovali 1:1, doma pak na jaře zvítězili 3:0.

I my máme dobrou formu. Tři zápasy v řadě jsme v lize jsme neprohráli a ve středu předvedli dobrý výkon v poháru proti Spartě. Ovšem nedělní zápas může být v mnohém těžší, pohárová utkání totiž bývají velmi specifická. Ostatně zmiňoval to i trenér Jiří Balcárek.

Trenéři před zápasem

JIŘÍ BALCÁREK (ZNOJMO): Bude to těžké utkání, znám to i z hráčské kariéry. Bude náročné se přeorientovat zpět na druhou ligu. Ve čtvrtek musíme dobře zregenerovat a připravit se na utkání, protože chceme potvrdit tří zápasovou vítěznou šňůru. Možná bude těžší utkání s Táborskem, než se Spartou.

ROMAN NÁDVORNÍK (TÁBORSKO): Znojmo třikrát na sebou vyhrálo, má formu, vzdorovalo v poháru Spartě. Víme, že Znojmo doma chce zvítězit, ale my na něho budeme dobře připraveni a naším cílem je bodovat. Věříme, že to zvládneme. (zdroj: Luboš Dvořák/fctaborsko.cz)

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies