FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Reprezentační přestávku vyplní duel v Jihlavě

Reprezentační přestávku vyplní duel v Jihlavě Z n o j m o - Fortuna národní liga má tento víkend plánovanou reprezentační přestávku, ale bez utkání svěřenci trenéra Jiřího Balcárka nebudou. Ligovou pauzu vyplníme přípravným utkáním s prvoligovou Jihlavou. Zápas odehrajeme na hřišti soupeře, výkop je naplánován na páteční sedmnáctou hodinu.

 
 
 

Jihlava nezažívá optimální vstup do sezóny, uzavírá totiž společně s Mladou Boleslaví tabulku HET ligy, když ze šesti kol získala pouhý jeden bod. Vysočinu vede od léta nově trenér Ivan Kopecký a v kádru má i útočníka Jirku Klímu, který v minulé sezóně působil na hostování právě ve Znojmě. Jirka má za sebou již první ligovou trefu, minulý víkend se trefil do sítě Teplic.


Příprava
Pátek
1. září
17:00 hod.
On-lineTwitter

FC VYSOČINA JIHLAVA

1.SC ZNOJMO FK

STADION JIRÁSKOVA ULICE JIHLAVA

Není tajemstvím, že v Jihlavě se nám dlouhodobě nedaří. Poslední vzájemné utkání jsme sehráli v rámci MOL Cupu v sezóně 2015/16 a byť se hrálo ve Znojmě, výsledek nebyl příznivý. Vysočina zvítězila vysoko 5:0.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies