FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Ústí nám dalo lekci z agresivity a především koncovky, mrzelo po prohře trenéra Balcárka

Ústí nám dalo lekci z agresivity a především koncovky, mrzelo po prohře trenéra Balcárka Ú s t í n a d L a b e m - Spokojenost. To je věc, kterou byste ve tváři trenéra Jiřího Balcárka po zápase v Ústí nad Labem jen těžko hledali. Nebylo divu, jeho svěřenci prohráli na severu Čech vysoko 0:4. Znojemský lodivod postrádal větší agresivitu, kterou nás naopak soupeř přehrál. Soupeři stačí jednoduchý fotbal, zatímco my se na šance nadřeme a nedaří se nám je proměňovat.

 
 
 

Trenére vypadá to, že soupeři k úspěchu stačí nakopaváné míče a standardní situace, zatímco my se na šance hodně nadřeme a ještě je neproměníme...
Jak říkáš, jsem z toho smutný. Upozorňoval jsem, že soupeř bude hrát agresivně a prvních dvanáct, patnáct minut to na nás spustí, což se potvrdilo. Stačí na nás agresivita a jednoduché nakopávané míče a především důraz a standardní situace. Kacafírek to nahoře dobře uhrával. Za stavu 0:1 jsme měli dvě, tři dobré šance, které bychom měli dávat. Teplajs (Kuba Teplý pozn. red.) sám na gólmana, Hlaďas (Honza Hladík pozn. red.) sám na gólmana, Arťom Mešaninov tam byl v dobré situaci. To utkání se lámalo, kdybychom dali na 1:1, dostali bychom se do hry. A potom zase standardní situace, kdy jsme dostali gól do šatny.

Ve druhé půli jsme se pokusili s utkáním něco udělat, vystřídat. Soupeř nás předčil jednoduchou formou, dal nám lekci z agresivity a především z koncovky a řešení finálních částí.

Byl gól do šatny tím hřebíčkem do rakve nebo to dle vás ještě nebyl ten stěžejní moment celého utkání?
Soupeř si zasloužil vést 1:0. Klíčové momenty byly, kdy jsme šli sami na gólmana, ze dvou situací musí být alespoň jeden gól. Soupeř měl šanci stejnou a proměnil ji. Když se mužstvo nadře na šance, nepromění je a pak dostane gól do šatny, kdy neuhlídáme standardní situaci, je opravdu takovým hřebíčkem do rakve.

Ústí nám ve druhé půli ukázalo, jak se hraje, když je tým ve vedení. Situaci na 3:0 vyřešili parádně, zatímco my jsme měli několik zápasů, kdy jsme vedli, ale takovou situaci jsme nedotáhli...
Ústí se ve druhé půli trochu stáhlo, my jsme měli snahu s utkáním něco udělat. Do hry šel Šami (Rosťa Šamánek pozn. red.), pak i Tonda Růsek. Prakticky jsme tam měli celou ofenzivní sílu, v průběhu půle přišel ještě Štrombi (David Štrombach pozn. red.), který to oživil. Mrzí mě přístup k fotbalu, že někteří hráči si neuvědomují, že fotbal je i boj, válka. Nechodíme do soubojů, nepodstupujeme je, nemáme odražené míče. Pak na nás stačí agresivita.

Říkal jste i v předchozích rozhovorech, že chyby se opakují. Co s tím tedy pro nadcházející utkání?
Musíme si sednout a nějakým způsobem si to zanalyzovat. Vyříkat si to. Bavíme se o tom neustále, mohu připomenout utkání ve Vítkovicích, kde jsme měli spoustu šancí, které jsme neproměnili. Možností, které jsme si vypracovali za všechny dosavadní zápasy bylo moc. Strašně se na gól nadřeme.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies