FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

V posledním domácím utkání sezóny přivítáme Ústí nad Labem

V posledním domácím utkání sezóny přivítáme Ústí nad Labem Z n o j m o - V posledním domácím utkání této sezóny přivítáme na Městském stadionu v Horním parku Ústí nad Labem. Se znojemskými fanoušky se samozřejmě chceme rozloučit výhrou a také si pojistit šestou pozici v tabulce, při zaváhání Českých Budějovic pak třeba útočit i na místo páté. Zápas startuje v neděli od 16 hodin.

 
 
 

Ústí nad Labem je na tom v aktuálně finišujícím ročníku Fortuna národní ligy prakticky stejně jako v předchozí sezóně. V té nasbírala Arma 35 bodů a skončila na osmém místě. Dvě kola před koncem mají Ústečtí jen o dva body méně a jsou devátí. Jaro však našemu nedělnímu soupeři příliš nevychází. Od března posbíral pouze deset bodů, je však pravdou, že mělo Ústí v úvodu opravdu vražedný los. Baník Ostrava, Opava, Vlašim, České Budějovice. První jarní výhru si svěřenci trenéra Skály připsali až 22. dubna doma nad Prostějovem. Teprve druhá jarní výhra pak přišla na začátku května proti Žižkovu.


29.k. FNL
Neděle
21. května
16:00 hod.
On-lineTwitter

1.SC ZNOJMO FK

FK ÚSTÍ NAD LABEM

STADION HORNÍ PARK

Arma se vyznačuje ofenzivním pojetím hry, ovšem do sítě to ústeckým hráčům moc nepadá. 31 vstřelených branek je řadí až na dvanáctou pozici. Hned 9 branek potom zařídil útočník Pavel Moulis, který je nejlepším střelcem týmu, za ním je pak šesti gólový Lukáš Pouček. V obraně se Ústí spoléhá na vytáhlého stopera s ligovými zkušenostmi Jiřího Pimparu. Trenér Skála naopak nemůže počítat s vykartovaným Peterkou.

Poslední tři vzájemné zápasy skončily vždy naší výhrou, ovšem byly pořádně dramatické a rozhodovalo se až v posledních minutách. Nejinak tomu bylo v podzimním televizním duelu v Ústí nad Labem, který rozhodl v devadesáté minutě jediným gólem Šimon Šumbera.

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies