FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

1.SC Znojmo na Merchatoru! Rozjeli jsme fanshop!

1.SC Znojmo na Merchatoru! Rozjeli jsme fanshop! Z n o j m o - Fanshop, věc, která doposud našemu klubu a fanouškům Escéčka chyběla. Nyní, už je vše jinak. Spojili jsme síly se společností Merchator a společně pro vás připravili sortiment s osobitým a jedinečným stylem. Z pohodlí domova si tak můžete vybrat tričko, mikinu, či další produkty se značkou 1.SC Znojmo a ukázat, komu fandíte!

 
 
 

1.SC Znojmo FK je vůbec prvním fotbalovým klubem v České republice, který se na Merchatoru objevuje. Jsme si jisti, že naše spolupráce bude gólová.

Základním motivem produktů v našem novém fanshopu jsou dva osobité a jedinečné designy. Jeden odkazuje na naše nádherné město a také to, že se náš fotbalový domov nachází v těsném sousedství hradeb a historického jádra města. Druhý design pak odkazuje na okurkářskou tradici Znojma.

Všechny produkty si již nyní můžete prohlédnout ZDE. Na hlavní stránce bude navíc permanentně umístěn odkaz, abyste se snadno k fanshopu dostali.

 
 
 
 
Podobné články
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies