FK TřinecFC HlučínFC Slovan RosiceSK UničovFC Baník Ostrava BFK Hodonín1.FC Slovácko B (Uherské Hradiště)FC Zlín BFK BlanskoFK Frýdek-MístekFC Zlínsko, spolek1.SC Znojmo FKSK HraniceČeský SK Uherský Brod, spolek1.BFK Frýdlant n. O.TJ Start BrnoMFK Karviná BTJ Tatran Bohunice
 

Do dalekého Sokolova přerušit výsledkovou nepohodu

Do dalekého Sokolova přerušit výsledkovou nepohodu Z n o j m o - Ani v dalším kole Fortuna národní ligy nás nečeká jednoduchý soupeř. Sokolov se totiž rve o záchranu a tyto duely bývají vždy obtížné, o čemž jsme se přesvědčili již ve Varnsdorfu. Navzdory vzdálené destinaci však budeme chtít přerušit čtyř zápasovou sérii utkání bez výhry. Duelu startuje v 17:00.

 
 
 

Baník Sokolov patří dlouhá léta ke špičce Fortuna národní ligy, letošní sezóna je tak pro Západočechy poněkud specifická. Krčí se totiž až na 14. místě tabulky a musí se strachovat o druholigovou příslušnost, vždyť na překvapení jara z Vítkovic mají náskok pouhých dvou bodů. Sokolovské uvrhla do této pozice hrozivá série čtrnácti utkání bez výhry, která se prolomila až v dubnovém utkání proti Třinci. Výsledková krize znamenala propad tabulkou a také konec trenéra Jiřího Dreiseitla, který byl odvolán po domácím debaklu 0:5 s Viktorkou Žižkov. Řízením týmu byl dočasně pověřen sportovní ředitel klubu Vítězslav Hejret.


27.k. FNL
Středa
10. května
17:00 hod.
On-lineTwitter

FK BANÍK SOKOLOV

1.SC ZNOJMO FK

MĚSTSKÝ STADION

Od jeho nástupu prohrál Sokolov ze šesti utkání pouze jeden - s vedoucí Sigmou Olomouc a nasbíral sedm bodů. Právě nadcházející zápas s naším týmem může být v mnohém klíčový. V posledních třech kolech totiž čeká na Západočechy vražedný los - Baník Ostrava, Opava a Vlašim. Sokolovské může těšit alespoň výhoda lepšího vzájemného utkání s Vítkovicemi.

Baníku bude pro karty chybět jeho nejlepší střelec, devíti gólový Petr GlaserDomagoj Krajačić, který si za 1.SC zahrál v sezónách 2010/11 a 2011/12. Celkově si připsal patnáct startů a vstřelil dva góly.

Trenéři před zápasem

VÍTĚZSLAV HEJRET (SOKOLOV): Viděli jsme je v několika předchozích zápasech a jedná se o ofenzivní tým, který na první pohled hraje bezstarostně. Ale v poslední době inkasovali více branek, takže je otázkou, jak ke středečnímu utkání přistoupí. Nicméně je pro ně přirozené ofenzivní pojetí hry. (zdroj: fksokolov.cz)

RADIM KUČERA (ZNOJMO): Sokolovu jde v tomto zápasu o hodně, v závěru má těžký los, dá nejen do středečního utkání úplně vše. My k tomu budeme muset přistoupit stejně, pokud budeme chtít uspět, jinak dopadneme jako ve Varnsdorfu. Budeme se snažit přerušit nepříjemnou výsledkovou sérii, nechtěl bych dohrát sezonu s tím, že nám o nic nejde

 
 
 
 
Zápasový servis
Aktuálně
 
Copyright © 2009-2024 1.SC Znojmo Fotbalový klub & eSports.cz, s.r.o. Informace o autorských právech  | RSS kanál. Tip: žaluzie bwin     Nastavení cookies